Najveće "curenje" u povijesti: RockYou2024 otkriva

poruka: 9
|
čitano: 7.807
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Najveće "curenje" u povijesti: RockYou2024 otkriva".
13 godina

Nisam u tekstu vidio da ste stavili link stranicu za provjeru popisa lozinki:

https://cybernews.com/password-leak-check/

Steam and EA: CyberDemonVZ
Moj PC  
1 0 hvala 0
6 godina

Prije nekoliko vremena,

iscurili su i svi mogući 4-ero znamenkasti PIN-ovi kreditnih kartica, u javnost

tako da Oprez!!

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.7.2024 10:05 (gpd).

0 0 hvala 1
13 godina
Re: Najveće "curenje" u povijesti: RockYou2024 otk
Čak i moj 0874?
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
Hexfire kaže...
Čak i moj 0874?

-taj nije, ali mojih nekoliko je.. najteže pogođen 2738 i 4235, samo da sad haker-lopovi to ne iskoriste i isprazne mi račune na otočju.. imaš ideju kamo ih sakriti od neželjenih?

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
13 godina
Prebaci onda meni na račun. Veliš da moj pin nemaju.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
Pinovi su postali samo gimmick koji korisnicima daje lažni osjećaj sigurnosti a samo kako financijske institucije ne bi morale ulagati u bolje sustave zaštite već eto, korisnik si je sam kriv ako mu upadnu a imao je pin
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.7.2024 7:47 (Ges).
16 godina

možda i imaju moj pin ali ne znaju da je moj, jer može biti susjedov i ne od kartice nego mobitela  

pe se: na kartici imam napisan lažni pin, e ne bih li eventualnoj lopini prigorčao poluživot. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.7.2024 10:53 (Ajar).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Hexfire kaže...
Prebaci onda meni na račun. Veliš da moj pin nemaju.

-ok.. ide transakcija, ujko-princ iz afrike (ako me ne prepoznaš na prvu, da se ne iznenadiš za boju kože i opći izgled..) :) .. samo pošalji memorandum s podatcima računa, mb, žiro, pečat, potpis itd..

o pinovima i bankama.. pin? nije problem, dovoljna zaštita. U čemu je problem? pa u tome što duže vrijeme banke pljačku novca koji se nalazi u banci žele prebaciti na pljačku korisnika, .. tu je tajna. Nije isto opljačkaju li mene ili banku, kao ni naknada odnosno mene kao korisnika 'ne zanima' ako netko opljačka banku.. njihov problem, no guraju ga nama i može postati naš problem pri čemu se postavi pitanje čemu tad služi banka, .. no i to je već riješeno, služe kompletnom platnom prometu, kao nekad sdk, tj banke su postale obvezne za sve, nemaš karticu, ne možeš ništa pogotovo u državama kao švedska gdje je keš skoro eliminiran.. osoba više ne može bez banke, sustav.. i sad žele skinuti odgovornost za krađu ili tumačenje kome je novac ukraden..

-kad (ili ako?) se to dogodi, bit će svakodnevnih 'krađa' tj dok je banka odgovorna 'logično' nije problem relativna nesigurnost pina, tj dovoljno dobro (uz tri pokušaja, nevažno je tad mali broj permutacija 4-znamenkastog pina.. pokušaji uvođenja 6-8 su odbačeni, beskorisno-nevažno, ..).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina

Najsigurnije je ne imati ništa na računu, što je sve lakše na ovim prostorima pa smo dakle u sve većoj prednosti i sigurnosti

○Lijepog li djeteta! Koliko je star?○ -Trideset i pet godina!

6 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice