Najpreuzimanije aplikacije po državama u Europi u

poruka: 9
|
čitano: 9.536
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Najpreuzimanije aplikacije po državama u Europi u ".
17 godina

Kao i u filmu Iron Sky Finci uvijek furaju neki svoj đir. 
Iznanađenje mi je WhatsApp u Rusiji, mislio sam da tamo dominira Telegram.

2 0 hvala 0
14 godina

Vidi Bosne u korak sa zapadnom evropom, i opet nas gamad ne zele da nas prime u EU. 

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

1 0 hvala 0
16 godina
Re: Najpreuzimanije aplikacije po državama u Europ
A tuzne li statistike. Znaci 70% europe se zatrpava kineskim smecem, a ostali gledaju inspiraciju za kupovat kineska smeca, jedino rusi pokusavaju stupit u kontakt sa ostatkom svijeta
It aint what you dont know that gets you into trouble. Its what you know for sure that just aint so

3 0 hvala 2
2 godine
neaktivan

Meni je oćito da u Bosni ima para s obzirom da je TEMU najpreuzimaniji
A mi Hrvati oćito ne znamo misliti kad nam je potreban ChatGPT ( s obzirom dobnu strukturu u HRV,ne čudim se ),ali dobra strana je da nismo jedini u tome

a u SRBIJI sve same filmske zvijezde i filmski producenti ( pa kad im rikne MOB ili DISK,da mogu da vrate scene i photoshoteve )

3 0 hvala 0
8 godina
Ovo je kraj kaže...

Kao i u filmu Iron Sky Finci uvijek furaju neki svoj đir. 
Iznanađenje mi je WhatsApp u Rusiji, mislio sam da tamo dominira Telegram.

Vlasnik Telegrama je Rus pa vjerojatno ljudi ne vjeruju u izjave da neće ruskom režimu dati backdoor access, pa se radije koriste WhatsApp-om. Iako je po pitanju sigurnosti i Signal pri vrhu. 

9 godina
Indestructible kaže...

Vidi Bosne u korak sa zapadnom evropom, i opet nas gamad ne zele da nas prime u EU. 

Daleko smo mi od EUrope , naš mentalni sklop je za sibirske tajge 

waaagh ;
7 godina

Bugarska - Tetris 

4 0 hvala 0
18 godina
Bilo bi fora vidjeti top 5 ili top 10 aplikacija po državama, iako je i ovo zanimljiva statistika.
King in the castle, king in the castle ...

1 0 hvala 0
15 mjeseci
@robogo: Vlasnik Telegrama je Rus pa vjerojatno ljudi ne vjeruju u izjave da neće ruskom režimu dati backdoor access, pa se radije koriste WhatsApp-om. Iako je po pitanju sigurnosti i Signal pri vrhu.

Pa kako je Durov izgnan iz Rusije zato što vlastima nije htio dati stražnja vrata Telegrama... vlasti su pokušale na konto čečenskih terorističkih ćelija da preda kod, tipa teroristi koriste Telegram za komunikaciju. Eto zaista čudno za vacap tamo.

Cijela lista mi je šok, negdje jako zanimljivo - "tetris" 😅, dok ostatak je porazno , pogotovo taj temu da je toliko popularan. Netko bi očekivao od nas intelektualnih Europljana nešto uzdignutije, npr. bug.hr 😜
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice