Kao i u filmu Iron Sky Finci uvijek furaju neki svoj đir.
Iznanađenje mi je WhatsApp u Rusiji, mislio sam da tamo dominira Telegram.
Najpreuzimanije aplikacije po državama u Europi u
- poruka: 9
- |
- čitano: 9.536
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Vidi Bosne u korak sa zapadnom evropom, i opet nas gamad ne zele da nas prime u EU.
It aint what you dont know that gets you into trouble. Its what you know for sure that just aint so
Meni je oćito da u Bosni ima para s obzirom da je TEMU najpreuzimaniji
A mi Hrvati oćito ne znamo misliti kad nam je potreban ChatGPT ( s obzirom dobnu strukturu u HRV,ne čudim se ),ali dobra strana je da nismo jedini u tome
a u SRBIJI sve same filmske zvijezde i filmski producenti ( pa kad im rikne MOB ili DISK,da mogu da vrate scene i photoshoteve )

Kao i u filmu Iron Sky Finci uvijek furaju neki svoj đir.
Iznanađenje mi je WhatsApp u Rusiji, mislio sam da tamo dominira Telegram.
Vlasnik Telegrama je Rus pa vjerojatno ljudi ne vjeruju u izjave da neće ruskom režimu dati backdoor access, pa se radije koriste WhatsApp-om. Iako je po pitanju sigurnosti i Signal pri vrhu.
Vidi Bosne u korak sa zapadnom evropom, i opet nas gamad ne zele da nas prime u EU.
Daleko smo mi od EUrope , naš mentalni sklop je za sibirske tajge
Bugarska - Tetris 
King in the castle, king in the castle ...
Pa kako je Durov izgnan iz Rusije zato što vlastima nije htio dati stražnja vrata Telegrama... vlasti su pokušale na konto čečenskih terorističkih ćelija da preda kod, tipa teroristi koriste Telegram za komunikaciju. Eto zaista čudno za vacap tamo.
Cijela lista mi je šok, negdje jako zanimljivo - "tetris" 😅, dok ostatak je porazno , pogotovo taj temu da je toliko popularan. Netko bi očekivao od nas intelektualnih Europljana nešto uzdignutije, npr. bug.hr 😜
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS