'Najaviti projekt AI centra od 50 milijardi dolara

poruka: 153
|
čitano: 28.109
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "'Najaviti projekt AI centra od 50 milijardi dolara".
11 mjeseci
Re: 'Najaviti projekt AI centra od 50 milijardi do
Al Crane kaže...

Dakle, pitao sam te: po čemu je zahtjev za bolje plaćenim radom nedjeljama legitiman, dok onaj za bolje plaćenim radom noću/prekovremeno - nije, jer po tvojoj klimavo improviziranoj apologetici aktualnog nam sranja, da bi ovaj kleptokratski sustav funkcionirao, pojedinci ga trebaju retroaktivno korigirati i to vlastitim legitimnim zahtjevima (ili tebi feedback loop u kontekstu ove priče nešto drugo znači?), a ne "samo kmečati"... i budi zahvalan što sam se potrudio tako suvislo interpretirati te stupidne floskule koje brabonjaš pa uopće krenuo u neku diskusiju s takvim tupsonom. I opet sam u odgovoru dobio još jednu tiradu prosera i baljezgarija koje veze s vezom nemaju. Daj se zauvijek odjavi s ovog profila i otvori si drugi da se više ne brukaš, pa piši na temama o kojima možda nešto i znaš (ako takvih ima).

Vidim ti si jos uvjek vidno potresen i jako uvredjen pa nastavljas sa dramljenjem kao prava tetkica.

Evo idem se "odmah odjaviti". Kada budes formulirao pitanje koje ima veze sa onim sto sam pisao mozda ti nesto i odgovorim. 

Evo ti mali "savjet" koji forumska velicina tvoje klase ne treba! Da bi razumio o cemu sam ja to pisao  moras procitati sa razumjevanjem, no mogli bi biti da si generacija kod koje nije bilo pravog ocjenjivanja pa ste svi dobivali petice  i sad prosipate frustracije kad vam svijet ne dijeli petice.  Sudeci po kolicni stresa koju pokazujes i respekt koji molis da ti netko udjeli, cini se da je bas to.

Udahni, duboko udahni i odustani, ego ce ti nabiti jos frustracija, to ti je spirala! Ajd Bok.

11 mjeseci
segregator kaže...

Ne nego mi te žao..ali ajde, bar si anoniman pa te ipak ljudi neće IRL sažalijevat.

Inače, Dunning Kruger ti je kad te 20 ljudi smatra budalom, a ti se i dalje ukopavaš misleći da si pametan

Za Rimca ćeš vjerojatno trebati i duže od Olega Butkovića da shvatiš što se dogodilo, a to je kolosalan "uspjeh"

Ajd bas ti hvala za empatiju, nisam znao da ti je serator pravo ime. A ima nas svakavih, jos ako se prezivas Guzina dojde mu ko' kec na je 11.

Ja se za Rimca ne brinem niti o njemu vodim brigu kao samoprozvana forumska grupa konsnezualaca. Jasno sam napisao pitanja, dobio more emocija i jasno nacrtanu nemustos u razumjevanju osnova.

Rimac kao Rimac jamacno ovu hordu mrzitelja po zadatku ima samo zato jer je jamio subvencije na koje se nameracio netko drugi. Taj drugi bi bar lijepo jamio i nigdje ga ne bi u novinama bilo, pa se ne bi imalo o cemu pricati.

Sve sam uvjereniji u tu hipotezu sudeci po vrsti i tipu komentara.

7 godina
My2Cents kaže...
Al Crane kaže...

Dakle, pitao sam te: po čemu je zahtjev za bolje plaćenim radom nedjeljama legitiman, dok onaj za bolje plaćenim radom noću/prekovremeno - nije, jer po tvojoj klimavo improviziranoj apologetici aktualnog nam sranja, da bi ovaj kleptokratski sustav funkcionirao, pojedinci ga trebaju retroaktivno korigirati i to vlastitim legitimnim zahtjevima (ili tebi feedback loop u kontekstu ove priče nešto drugo znači?), a ne "samo kmečati"... i budi zahvalan što sam se potrudio tako suvislo interpretirati te stupidne floskule koje brabonjaš pa uopće krenuo u neku diskusiju s takvim tupsonom. I opet sam u odgovoru dobio još jednu tiradu prosera i baljezgarija koje veze s vezom nemaju. Daj se zauvijek odjavi s ovog profila i otvori si drugi da se više ne brukaš, pa piši na temama o kojima možda nešto i znaš (ako takvih ima).

Vidim ti si jos uvjek vidno potresen i jako uvredjen pa nastavljas sa dramljenjem kao prava tetkica.

Evo idem se "odmah odjaviti". Kada budes formulirao pitanje koje ima veze sa onim sto sam pisao mozda ti nesto i odgovorim. 

Evo ti mali "savjet" koji forumska velicina tvoje klase ne treba! Da bi razumio o cemu sam ja to pisao  moras procitati sa razumjevanjem, no mogli bi biti da si generacija kod koje nije bilo pravog ocjenjivanja pa ste svi dobivali petice  i sad prosipate frustracije kad vam svijet ne dijeli petice.  Sudeci po kolicni stresa koju pokazujes i respekt koji molis da ti netko udjeli, cini se da je bas to.

Udahni, duboko udahni i odustani, ego ce ti nabiti jos frustracija, to ti je spirala! Ajd Bok.

Red trulih floskula začinjenih retardiranim adhominemima, pa red trulih adhominema začinjenih retardiranim floskulama... bravo, dunningkrugerašu, baš si demonstrirao svoju intelektualnu superiornost i moralni gigantizam izbjegavajući odgovoriti na primjer koji je očit i malom Ivici iz drugog be razreda specijalne škole Ivica Kičmanović u Špičkovini Donjoj  

Žali bože struje i vremena za takvu "raspravu", ideš na ignore genije, i to ti je zbilja specijalno postignuće kod mene.

Svi smo čuli da će milijun majmuna koji lupaju o milijun pisaćih strojeva na kraju reproducirati cjelokupna Shakespeareova djela. Sada, zahvaljujući Internetu, znamo da to nije istina. - R. Wilensky
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice