Dakle, pitao sam te: po čemu je zahtjev za bolje plaćenim radom nedjeljama legitiman, dok onaj za bolje plaćenim radom noću/prekovremeno - nije, jer po tvojoj klimavo improviziranoj apologetici aktualnog nam sranja, da bi ovaj kleptokratski sustav funkcionirao, pojedinci ga trebaju retroaktivno korigirati i to vlastitim legitimnim zahtjevima (ili tebi feedback loop u kontekstu ove priče nešto drugo znači?), a ne "samo kmečati"... i budi zahvalan što sam se potrudio tako suvislo interpretirati te stupidne floskule koje brabonjaš pa uopće krenuo u neku diskusiju s takvim tupsonom. I opet sam u odgovoru dobio još jednu tiradu prosera i baljezgarija koje veze s vezom nemaju. Daj se zauvijek odjavi s ovog profila i otvori si drugi da se više ne brukaš, pa piši na temama o kojima možda nešto i znaš (ako takvih ima).
Vidim ti si jos uvjek vidno potresen i jako uvredjen pa nastavljas sa dramljenjem kao prava tetkica.
Evo idem se "odmah odjaviti"
. Kada budes formulirao pitanje koje ima veze sa onim sto sam pisao mozda ti nesto i odgovorim.
Evo ti mali "savjet" koji forumska velicina tvoje klase ne treba! Da bi razumio o cemu sam ja to pisao moras procitati sa razumjevanjem, no mogli bi biti da si generacija kod koje nije bilo pravog ocjenjivanja pa ste svi dobivali petice
i sad prosipate frustracije kad vam svijet ne dijeli petice. Sudeci po kolicni stresa koju pokazujes i respekt koji molis da ti netko udjeli, cini se da je bas to.
Udahni, duboko udahni i odustani, ego ce ti nabiti jos frustracija, to ti je spirala! Ajd Bok.