Moguće curenje informacija o M4 MacBook Pro s rusk

poruka: 4
|
čitano: 1.916
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Moguće curenje informacija o M4 MacBook Pro s rusk".
16 godina

Zasitili su se s performansama. Izmedu M2 i M4 prosjecni Mac korisnik pa cak i onaj koji rendera 4K nece vidjet znacajnu razliku.

Malo trebaju usporit s releasevima. Fokusirat se vise na softver i priblizit iOS macOSu a ne suprotno.

1 0 hvala 0
13 godina

A moraju jer baš ove godine im konkurencija jaše za vratom. Do nedavno su bili totalno dominantni, a sada više nemaju taj benefit.

I dalje imaju solidnu performance per watt prednost.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

Izgleda potpuno isto kao Space Black M3 Macbook pro. U postavkama nije nigdje prikazao da je M4 procesor. Tako da ne vidim zašto bi itko povjerovao u ovo? 

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.10.2024 6:06 (Cordas).
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina

A sta ima za procuriti? Ostace identican dizajn, identican ekran, identican broj portova, identicna tastatura, touchpad. Jedina razlika ce biti ispod haube, novi procesor i kakvu tj koliko ce memorije staviti.

Da se razumijemo, jako kvalitetni uredjaji, ja sam prezadovoljan sa svojim Air m1 i dalje, ali ono sta nikako ne kontam kako se dize svake godine toliki hype oko nicega.

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice