"Dakle, u pozadini svega, kao što je to u avijaciji obično slučaj, stoji –sigurnost." cijena
"...daljnje povećanje njegovog kapaciteta dovelo bi do novih komplikacija." troškova
"Misterij sjedala 31E" – Zašto ga u novom Croatiji
- poruka: 13
- |
- čitano: 6.706
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Što je znakovito u imenu 9A-CAE ? Jedina asocijacija su mi djeca Elona Muska.
Znači nema 13-tog reda??? Pa šta se sada broji ... 11, 12, 14, 15, ...???? Trinaesti je uvijek tamo, samo šta se sada drugačije zove. Na kruzerima nema 13-tog deka (kata) zbog iste fore.
13. red mislim da ne postoji u vecini aviokompanija. Tako da ovaj avion nije neki izuzetak.
U cetvrtak sam letio s njim na relaciji Frankfurt-Zagreb i svidja mi se jer ima fakat dosta mjesta za noge. Ne znam da li je bio u konfiguraciji 127 ili 149 sjedala (vjerrovatno 149 kad ga spominju u clanku), ali ugodno me iznenadilo bas to mjesto za noge.
Ne kuzim sta je to znakovito u registraciji 9A-CAE
Vec smo pofino zakoracili u 21. stoljece ali praznovjerje je i dalje tu.
Vec smo pofino zakoracili u 21. stoljece ali praznovjerje je i dalje tu.
Kad nešto ne možeš prodat onda ni nemaš u ponudi.
Ja isto išao Frankfurt - Zg u petak.
Ima dosta mjesta za noge, s tim da sam ja sjedio u redu do emergency izlaza - taj red obično ima više mjesta za noge.
Dodali su i 60W USB konektore za punjenje, tak da se mogu puniti laptopi bez bricka sad direktno.
"Dakle, u pozadini svega, kao što je to u avijaciji obično slučaj, stoji –sigurnost." cijena
"...daljnje povećanje njegovog kapaciteta dovelo bi do novih komplikacija." troškova
gledati case Alaska Airlines Flight 1282 ;)
zovite scooby gang da ovo rijesi.....
nije da ga nema, samo se ne koristi....
isto i sa 13-tim redom, katom, sobom.... i dalje je to 13-ta po redu, samo sto ne pise 13 nego 14.
em ti misterije......
![poslano s mobilnog telefona](/forum/slike/frommobile.png)
Jako lijepo upakiran promo članak, pohvale autoru.
Znači nema 13-tog reda??? Pa šta se sada broji ... 11, 12, 14, 15, ...???? Trinaesti je uvijek tamo, samo šta se sada drugačije zove. Na kruzerima nema 13-tog deka (kata) zbog iste fore.
Na tlocrtu se vidi da u stvari nema 12-tog reda jer je to prostor za evakuaciju, a 13 red je preimenovan u 12-ti....