Microsoft potiho napušta kontroverznu 'This is an

poruka: 5
|
čitano: 1.836
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Microsoft potiho napušta kontroverznu 'This is an ".
18 godina

XBox mi je baš bomba!

AMD Ryzen 7900X3D; Gigabyte Gaming X670 X AX; G.Skill Trident Z5 Neo RGB DDR5-6000 C30 32 Gb; MSI 4090 24 Gb X Trio; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Re: Microsoft potiho napušta kontroverznu 'This is
Ta Sara Bond djeluje kao da je došla po kvoti "female of non-white origin" što uvijek rezultira ovakvim wokeiziranim fejlovima

2 0 hvala 1
14 godina
Re: Microsoft potiho napušta kontroverznu 'This is
Ges kaže...
Ta Sara Bond djeluje kao da je došla po kvoti "female of non-white origin" što uvijek rezultira ovakvim wokeiziranim fejlovima

Elon se bori za takve i lobira za H1B vize.

Ovako nešto bi bilo bolje?

14 godina

Malo pogodovanja po nacionalnoj osnovi pod krinkom raznolikosti.

MS je u proljeće 2025. godine podijelio cca 4000 otkaza u uredima u San Franciscu i Seattleu, a onda su do veljače ove godine aplicirali preko 6000 H1B viza (za visokoobrazovane radnike), od kojih preko 3/4 otpada na Indijce.

Sad ova gospojica upravlja Xbox odjelom, a izgleda ko da minute u životu nije provela pred konzolom. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
7 godina

njima je najbolje da načelo xbox divizije stave mene...garantiram rast u svakom pogledu...oni koji su previše vrimena proveli unutar sustava se nakon toliko vrimena toliko uspavaju da ne vide dalje od svog nosa...triba im netko apsolutno izvana...a koji je opet u gamerskim vodama

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice