Microsoft popravio nedavnu problematičnu nadogradn

poruka: 13
|
čitano: 3.651
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Microsoft popravio nedavnu problematičnu nadogradn".
10 godina

Nevjerovatno je kakve si propuste dozvoljavaju kao da su početnici i ikao da sve te nadogradnje niti ne testiraju prije slanja na servere .. 

10 0 hvala 2
15 godina

Nije čudo, problematično je još otkad su se riješili QA tima i testiranje prebacili na "Insidere", vjerovatno najveća budalaština u svijetu softvera ikad.

S jednim ažuriranjem dvije stvari poprave, pet pokvare i tako u krug.

Know your world.

4 0 hvala 1
16 godina

Taj microsoft je već odavno teža smetlarijada, ali ljudi navikli samo na kliketanje...pa to smeće i dalje prolazi.

3 0 hvala 2
16 godina

Ja ne znam koja nadogradnja nije donijela neki (novi) problem. Najčešće je problem što mi uvijek pokvari neki settings, i sad ti znaj zašto, istražuj i gubi vrijeme popravljajući nešto što je radilo prije nadogradnje.

1 0 hvala 1
9 godina

Samo security update i nemas brige. 

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Re: Microsoft popravio nedavnu problematičnu nadog
W2000 kaže...

Nevjerovatno je kakve si propuste dozvoljavaju kao da su početnici i ikao da sve te nadogradnje niti ne testiraju prije slanja na servere .. 

-točno, nije vjerojatno. Razmislite malo, što ovaj i povezan članak-tema sadrži?

-rezultat, onemogućena virtualizacija, ništa nelogičnog, nikakakv propust, cilj.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina

in memoriam kootaq: 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina

Microsoft si to može dozvoliti jer nemaju pravu konkurenciju.

Koje nam opcije preostaju osim skupog MacOS-a i besplatnog Linuxa, gdje besplatni softver ne može konkurirati onome što je dostupno na Windowsima i MacOS-u?

Nema nam druge nego trpjeti njihove greške i čekati da ih isprave. 

Have you tried turning it off and on again?

1 0 hvala 1
15 godina
Ivan M. kaže...

Koje nam opcije preostaju osim skupog MacOS-a i besplatnog Linuxa, gdje besplatni softver ne može konkurirati onome što je dostupno na Windowsima i MacOS-u?

-macos je stvar hw-maca, možeš jednako reći da je đabe.. dok je licenca isključivo uz mac-hw, sve ostalo možeš nazvati hakintoš, no to tad nije mac i ono što s tim ekosustavom ide. (druga tema, licence i sl.).

-jedini za pc-računala ili kompatibilce, platformu x86.. su relevantni windows i linux osevi.. tj hw odvojen od sw osa, kad recimo biraš kao korisnik, koji npr bira sadržaj pizze ili sladoleda.. ostalo su uređaji koji dođu kao takvi, mobitel, pleyka, kutija..

stanje ili činjenice, imamo dva potencijalna osa, ms-win i lin-distre, pri čemu bi win-verzije bile distre po godištima-starosti dok lin distre praktički moraju biti nove tj izuzetak su računala-namjena koja ne ovisi o ostatku 'svemira' (kao internet i sl. .. tad može i dos, bilo koji os.. naravno na kompatibilnom hw-u, koji mada je x86 platforma i time je 'kompatibilan' ne možeš recimo instalirati na novije računalo.. jer je onemogućeno, ne zato jer je problem kompatibilnosti nego želja vlasnika kao wintela..

--- i zato imamo ovu temu, tj bug-slučaj koji nije slučajan, ne radi što.. vm.. zašto? jer ms ne želi...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina

Bravo MS!

AMD Ryzen 7900X3D; Gigabyte Gaming X670 X AX; G.Skill Trident Z5 Neo RGB DDR5-6000 C30 32 Gb; MSI 4090 24 Gb X Trio; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2
Moj PC  
1 0 hvala 0
2 godine

420
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.8.2024 4:46 (Svakakav).
9 godina
Ivan M. kaže...

Macos isto ima puno problema. Evo npr. moj stari mba i dalje ne može instalirati zadnji sigurnosni update jer zašteka prilikom instalacije. Puno ljudi ima svakakvih problema. Čini se da su ovi novi macosi nakon 2020. dosta gori.

Linux može imati probleme ako koristiš bleeding edge distru ili kad stigne novi veliki update desktop environmenta.  

Zadnjih par dana prčkam po win 11 jer igram modani skyrim, a neda mi se svako malo rebootati na linux i baš je groznno iskustvo. Ne znam jesam li prije bio imuniji na loše performanse, crashanje i sl. ali ovo je stvarno jako loše. 

Šokantno mi je kako stvarno ima ljudi koji su zadovoljni s win 11.

2 godine

420
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.8.2024 4:45 (Svakakav).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice