Naručen base version u Usa. Vjerujem da je ovo najbolja kupnja u zadnjih par godina.
Mac mini još je manji i dolazi s procesorima M4 i
- poruka: 11
- |
- čitano: 2.675
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Po meni najbolji Apple-ov proizvod u smislu cijene i performansi. Tko je Apple-ovom ekosustavu ne može faliti ako kupi jedan.
Kak si to narucio tamo? Netko ce ti to prosvercat u Hrvatsku ili ces placat dostavu i carinu?
Ja gledam da bi mi to zajedno s ipadom pro bilo najisplativije kupit u austrijskom Appleu.
Po meni najbolji Apple-ov proizvod u smislu cijene i performansi. Tko je Apple-ovom ekosustavu ne može faliti ako kupi jedan.
I Air je dobio 16gb kao base model tako da također dosta dobar value sada. Sve u svemu, napravili su dobru stvar sa ovim ram bumpom. Bar nešto dobro je apple intelligence donio.
Malo mi je sad žao što sam kupio M3 pro prije 2 mjeseca, ali što je tu je.
Čak i notorni apple ugrađuje 16gb meme jedino još nvidia u srednji segment gura 12gb vrama, sramota!
Kak si to narucio tamo? Netko ce ti to prosvercat u Hrvatsku ili ces placat dostavu i carinu?
Ja gledam da bi mi to zajedno s ipadom pro bilo najisplativije kupit u austrijskom Appleu.
Rodjak mi radi u Appleu u San Joseu. On kao zaposlenik ima na cijenu jos 20% popusta.
Dolazi ovamo pred novu pa mu nije bed ponijeti.
zgodan i povoljan dodatak
This new Apple Mac mini dock adds over half a dozen ports and NVMe SSD expansion for $79
Na tom dodatku ne vidim gdje se nalazi tipka za on/off. Nije valjda da se nalazi ispod kao i kod minija?
Na tom dodatku ne vidim gdje se nalazi tipka za on/off. Nije valjda da se nalazi ispod kao i kod minija?
pretpostavljam da je tipka i dalje na miniju, ne vidim zašto bi ih duplali? kao što si ranije morao podići mini da dođeš do tipke isto je i sada.
usput, to s tipkom djeluje i je pomalo glupo, ali treba znati i da se MacOS ne koristi jednako kao WinOS. primjera radi ja na MB Airu nikada ne radi shutdown i jedino ga restartam nakon nadogradnje OSa.
usput, to s tipkom djeluje i je pomalo glupo, ali treba znati i da se MacOS ne koristi jednako kao WinOS. primjera radi ja na MB Airu nikada ne radi shutdown i jedino ga restartam nakon nadogradnje OSa.
Da, glupo je. Mogli su naći rješenje bez podizanja minija.