Mac mini još je manji i dolazi s procesorima M4 i

poruka: 11
|
čitano: 2.673
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Mac mini još je manji i dolazi s procesorima M4 i ".
10 godina

Naručen base version u Usa. Vjerujem da je ovo najbolja kupnja u zadnjih par godina.

Moj PC  
9 0 hvala 0
16 godina

Po meni najbolji Apple-ov proizvod u smislu cijene i performansi. Tko je Apple-ovom ekosustavu ne može faliti ako kupi jedan.

8 0 hvala 0
14 godina

Kak si to narucio tamo? Netko ce ti to prosvercat u Hrvatsku ili ces placat dostavu i carinu?

Ja gledam da bi mi to zajedno s ipadom pro bilo najisplativije kupit u austrijskom Appleu.

2 0 hvala 0
13 godina
Re: Mac mini još je manji i dolazi s procesorima M
Malto kaže...

Po meni najbolji Apple-ov proizvod u smislu cijene i performansi. Tko je Apple-ovom ekosustavu ne može faliti ako kupi jedan.

I Air je dobio 16gb kao base model tako da također dosta dobar value sada. Sve u svemu, napravili su dobru stvar sa ovim ram bumpom. Bar nešto dobro je apple intelligence donio. 
Malo mi je sad žao što sam kupio M3 pro prije 2 mjeseca, ali što je tu je. 

3 godine

Čak i notorni apple ugrađuje 16gb meme jedino još nvidia u srednji segment gura 12gb vrama, sramota!

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
=XFX=PlayHard kaže...

Kak si to narucio tamo? Netko ce ti to prosvercat u Hrvatsku ili ces placat dostavu i carinu?

Ja gledam da bi mi to zajedno s ipadom pro bilo najisplativije kupit u austrijskom Appleu.

Rodjak mi radi u Appleu u San Joseu. On kao zaposlenik ima na cijenu jos 20% popusta.

Dolazi ovamo pred novu pa mu nije bed ponijeti.

16 mjeseci

zgodan i povoljan dodatak

This new Apple Mac mini dock adds over half a dozen ports and NVMe SSD expansion for $79

https://www.notebookcheck.net/This-new-Apple-Mac-mini-dock-adds-over-half-a-dozen-ports-and-NVMe-SSD-expansion-for-79.920997.0.html

2 0 hvala 1
15 godina
millennial kaže...

Na tom dodatku ne vidim gdje se nalazi tipka za on/off. Nije valjda da se nalazi ispod kao i kod minija?

3 godine
suspendiran
Brutalan s obzirom na cijenu i ponudeno, pogotovo s ovim dockom gore👌
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 mjeseci
zzib kaže...
millennial kaže...

Na tom dodatku ne vidim gdje se nalazi tipka za on/off. Nije valjda da se nalazi ispod kao i kod minija?

pretpostavljam da je tipka i dalje na miniju, ne vidim zašto bi ih duplali? kao što si ranije morao podići mini da dođeš do tipke isto je i sada.

usput, to s tipkom djeluje i je pomalo glupo, ali treba znati i da se MacOS ne koristi jednako kao WinOS. primjera radi ja na MB Airu nikada ne radi shutdown i jedino ga restartam nakon nadogradnje OSa.

15 godina
millennial kaže...
 pretpostavljam da je tipka i dalje na miniju, ne vidim zašto bi ih duplali? kao što si ranije morao podići mini da dođeš do tipke isto je i sada.

usput, to s tipkom djeluje i je pomalo glupo, ali treba znati i da se MacOS ne koristi jednako kao WinOS. primjera radi ja na MB Airu nikada ne radi shutdown i jedino ga restartam nakon nadogradnje OSa.

Da, glupo je. Mogli su naći rješenje bez podizanja minija.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice