U Lici uhićeno 16 osoba zbog primanja mita na tehn

poruka: 40
|
čitano: 7.889
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "U Lici uhićeno 16 osoba zbog primanja mita na tehn".
8 godina
Re: U Lici uhićeno 16 osoba zbog primanja mita na
cvaja997 kaže...

Meni osobno malo smetaju. Je, sve je to ok, ti vidis kao da je dan. Kad ti takvo vozilo dolazi ususret, po nasim prometnicama, noc je i pada kisa, malo je neugodno. Rekli bismo, zasljepljujuce. 

Kad idem doma po noći svaki put sretnem isti auto, znači neke ledice opake ful hladno bijele i udaraju ful visoko i još lik ima i duga upaljena i piči po gasu.

A dvije trake nepune širine kroz šumu i odma sa strane kanali.

Onda stanem skroz uz rub i čekam da prođe jer apsolutno ništa ne vidim.

Ispočetka sam mu trubio al ne jebe to njega nimalo.

Dabogda se skucal negdje.

umjereno intelektualno oštećen i ponosim se time
4 godine

Što je najgore vjerovatno ste i skuzili kad ti takvo vozilo koje malo jace zasljepljuje da ako ti ide pjesak s tvoje strane a vani nema javne rasvjete nema boga da ga vidis tek kad je iznimno vec kasno pa zaista treba usporiti kod takve situacije! Ja lutam autima posvuda pa mi se to vec poprilicno puta desilo! Naravno da dok sam vozio starog golfa 4 kao i svi ostali da mi se to apsolutno nikad nije dešavalo, NIKADA!

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
Ja sam balkanac, a ti glupan.
Brkoni
14 godina
Brk kaže...
Ja sam balkanac, a ti glupan.

14 godina

Vjerojatno su ovakvi prolazili

1 0 hvala 0
8 godina
ministar kaže...

Vjerojatno su ovakvi prolazili

Kolko je starog željeza, vešmašina, kumulatora prevezao u njemu, mogao je ne prodat sve nego ostavit koji profil i cijevi pa zavarit umjesto ovoga truloga 

umjereno intelektualno oštećen i ponosim se time
16 godina
dejo6 kaže...
Genoxxx kaže...

Ne, plaća se da prolaze neispravni automobili, zauljeni motori, trule šasije, neispravne kočnice, snopovi svjetala koji zasljepljuju, ovjesi na rubu pucanja, gume sa 1mm profilima, kočione tekućine stare 10 god... živim u Lici i točno se zna u koje stp idu ispravni a u koje neispravni automobili 

Zašto bi netko zbog svjetala pao tehnički ili plaćao da prođe? To ti na tehničkom odmah namjeste da valja ako nisu dobra.

Ja sam pao na tehničkom radi toga i ne namještaju ti oni ništa.

9 godina

nema apsolutne istine, sve ovisi i o stanici za pregled, i o djelatniku.

ja sam mjenjao far, namjestio ga najbolje sto sam mislio, na tehnickom je covjek pogledao s onim reflektorom, uzeo sarafciger, podesio za 30 sekundi, i idemo dalje...

takodjer, famozni eko test nikad nisam prosao, uvijek bude shema, dodjite sutra, i svaki put prodjem, bez davanja "za kavicu". Jednom je samo inzistirao da moram promjeniti katalizator, otisao i promijenio, naravno opet nisam prosao eko test, ali jesam, opet bez ikakvih davanja....

od nekako godinu-dvije su pojednostavili kriterije, pa ke vecina stvari iz "tehnicka neispravnost" kategorije zavrsila u "manji nedostatci" kategoriji, tako da se prolazi puno lakse posebice sa starijim autima, gdje prakticki gledaju ono najosnovine - ovjes i kocnice.

a prije su me znali rusiti zbog stvari tipa "izgreban branik", "mrezica na braniku u iednom cosku nije pricvrscena (pukla kopca) i sl....

tako da su situacije i slucajevi iz teksta ipak nesto ozbiljnije, kad se za njih daje i uzima mito....

Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
Moj PC  
1 0 hvala 1
4 godine
gala385 kaže...
dejo6 kaže...
Genoxxx kaže...

Ne, plaća se da prolaze neispravni automobili, zauljeni motori, trule šasije, neispravne kočnice, snopovi svjetala koji zasljepljuju, ovjesi na rubu pucanja, gume sa 1mm profilima, kočione tekućine stare 10 god... živim u Lici i točno se zna u koje stp idu ispravni a u koje neispravni automobili 

Zašto bi netko zbog svjetala pao tehnički ili plaćao da prođe? To ti na tehničkom odmah namjeste da valja ako nisu dobra.

Kako ne, naravno da namjeste ako ti potenciometar u autu neide dalje od minimuma, Meni je na Passatu lik na tehnickom potrgao daj šaraf kod fara, jos veli da na originalu dolaze da se nemoze namjestiti da moze svakoga rusiti radi toga, ja ga pitam na koju foru ak je auto s trake napravljen krivo sad sam ti ja nesto kriv, debil!

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.11.2024 13:56 (Boris grozni).
16 godina
gala385 kaže...

Vjerovatno je onda do stanice za tehnički pregled, jer meni su namjestili uvijek kad je trebalo.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice