Stari moj...
Ovo treba suzbiti u korijenu, nabiti im takvu kaznu odmah u startu da nikome nikad više ne padne ovakva glupost na pamet.
Gledam te!
Stari moj...
Ovo treba suzbiti u korijenu, nabiti im takvu kaznu odmah u startu da nikome nikad više ne padne ovakva glupost na pamet.
Gledam te!
LG puno riskira zbog pohlepe da skupe još par novčića iz tih reklama.
Naime, kupio sam njihov OLED TV više klase. U glavnom izborniku - koji se automatski otvara kod uključenja TV-a, te kad se prelazi na usluge poput Netflixa, vraća na TV ulaz i slično - na otprilike 40% zaslona prikazuju se reklame! Tako sam mjesecima gledao izrazito iritantnu reklamu za McDonald's pa za nešto drugo pa za nešto treće. U zadnje vrijeme reklamiraju svoje igre i neke usluge pa je nešto manje iritantno.
U svakom slučaju, nisam bio nimalo oduševljen time da sam izbrojao ozbiljnu količinu novca da bi me televizor onda bombardirao reklamama za McDonald's!
Što se tiče "upravljačkog programa" za monitor - korisnici valjda mogu biti sretni da još nisu smislili način da se monitor izravno spoji na Internet i sam dovlači reklame! Zasad im još treba "upravljački program"...