Pametna i super sabrana zena!
Ledena avantura vozačice: Viralni bijeg iz vozila
- poruka: 6
- |
- čitano: 5.337
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pametna i super sabrana zena!
da se okliznula i završila pod kotačima vlastitog auta, rekli bi da je glupa i super uspaničena
ne čini se baš da je bila na rubu provalije da je morala iskakati na taj način
Da je baba musko... Fizika ne funkcionira na taj nacin.
Da je baba musko... Fizika ne funkcionira na taj nacin.
nego na koji, kad se izbacuje van ne treba joj puno da joj noge skliznu pod auto i da je dohvate zadnji kotači
nebitno, možemo sad dovijeka štbkbb, da se ozlijedila nitko ne bi rekao da je pametna i snalažljiva
dosta je ljudi stradalo koji su ispali ili iskočili iz auta, čak i kad su padali niz velebit
meni su kolege tako nastradali, oni u autu nedirnuti, malo ugruvani, oni koji su ispali mrtvi, a auto se okretao 20 puta kad su sletili
... a nitko ne vidi ružičastog slona nasred sobe?
u tom malom clipu imate još 4 auta sa strane na travi, manje više kamioneti, SUV , koji počesto imaju i 4x4 pogon koji ipak osiggurava veću trakciju...
samo isto tako u Murrici nema spoznaje o činjenici da postoje i zimske gume, a kako im je auto sve, bitno je da se vozi...
na parkiralištu Walmarta sam vidio neku njihovu mini-limuzinu (dakle ne 911 Turbo) s naočigled različitim promjerom guma na 1 kotaču, malo sam zagledao i imao je 3 različite gume po dimenzijama i proizvođaču...
meni to izgleda kao da je overreacting...
koliko vidim nije ni blizu nikakve provalije nego iskace iz auta i pusta ga da nekontrolirano ide dalje... auto je otisao na travu i mogla je na travi pokusat zaustavit ili skrenuti. na dnu kadra se vidi jos jedna cesta, sta da je taj auto nekontrolirano otisao tamo i pokupio nekoga...