Lansirana je prva verzije Grokipedije, navodno nep

poruka: 32
|
čitano: 4.071
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Lansirana je prva verzije Grokipedije, navodno nep".
11 mjeseci
Re: Lansirana je prva verzije Grokipedije, navodno
Nemoj misliti da sporim da ima Zidara , ima ih , no moje mišljenje i tvoje o njima nije jednako.
Neki su zagriženi članovi , neki su samo zato da sudjeluju sa moćnima, te rijetki su baš zli. Nekima je samo slava i bogatstvo udarilo u glavu i ego. Agendi je mali milijun, kao i razloga zašto sudjeluju , te nisu svi ujedinjeni u obožavanju satana ali definitivno sudjeluju zato što su rijetki pozvani pa se osjećaju privilegirani a garant ima i benificija , poslovnih suradnji...
No definitivno se pretjeruje kad radi držanja ruke na fotografiji sve se proziva, Napoleon i Staljin definitivo nisu Zidari. Eno vidiš da se pjevači sprdaju već radi takvih stvari u spotovima.

Ali da sigurno si gledao film oči širom zatvorene , takvih perverzija ima , te je redatelj Kubrick bio pozvan i prisustvovao na jednom okupljanju "budaletna" i perverznjaka, te je to svoje iskustvo pretočio u film. Čak postoji teorija da je zbog toga...
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
2 godine
Lansirana je prva verzije Grokipedije, navodno nep

ma ljudi danas brljaju i petljaju se u sve i svašte. pogledaju koji "tajni" filmić, poslušaju koju budalu i misle da su najpametniji na svijetu, još kad se tu ubroje kompleksi i ostala s*anja i eto shit show. moj "frend" bauštelac, je*ote nema teme o kojoj taj lik sve ne zna i to najbolje i samo on zna što je točno, a svi mi drugi smo ispranih mozgova i pojma nemamo. 

mjesecima nas je turpijao o Trumpeti i Musketi, dizao ih u nebeza kao da su likovi moderne mesije... nekoliko mjeseci kasnije više ih previše ne spominje, kaže zeznuo se, prevarilo ga. 

2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice