Kurikuli o umjetnoj inteligenciji dostupni od 5. r

poruka: 5
|
čitano: 1.600
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Kurikuli o umjetnoj inteligenciji dostupni od 5. r".
8 godina
Kurikuli o umjetnoj inteligenciji dostupni od 5. r

moram po starome...nema odmora dok traje duhovna obnova

c/p:

Kurikuli učenicima omogućuju da uz vodstvo nastavnika razumiju kako umjetna inteligencija radi, što im može omogućiti, gdje su njezina ograničenja i kakve posljedice može imati njezina neodgovorna uporaba. Sadržaji se razvijaju u skladu s dobi učenika i postupno postaju složeniji.

nisam ja kriv kaj mi kod čitanja teksta se aktivira antiteističko-cinična strana mozga

znači AI je opasan a ono ispiranje mozga koje starta nakon rođenja je OK

kaže JVD...ako mora biti nuklearna apokalipsa neka bude

zar ovo nije za psihijatriju

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Re: Kurikuli o umjetnoj inteligenciji dostupni od
HCMAA kaže...

c/p:

Kurikuli učenicima omogućuju da uz vodstvo nastavnika razumiju kako umjetna inteligencija radi, što im može omogućiti, gdje su njezina ograničenja i kakve posljedice može imati njezina neodgovorna uporaba. Sadržaji se razvijaju u skladu s dobi učenika i postupno postaju složeniji.

nisam ja kriv kaj mi kod čitanja teksta se aktivira antiteističko-cinična strana mozga

Nije, psihijatar tu ništa ne može pomoć. To je za egzorcizam.

Uspust, možeš li mi objasnit što ti znaće te tri točkice?

42
18 godina
Pročitao sam kurikulume, a poslije pogledao i video s iskustvina učitelja.

It’s OK.

Ne čudom se kako nitko nije ponosno stavio svoje ime kao autor.

0 0 hvala 0
16 godina
Ma smijesan je trenutni koncept skole di te pokusavaju ucit o stvarima koje se mijenjaju iz tjedna u tjedan a njihovi programi iz desetljeca u desetljece
It aint what you dont know that gets you into trouble. Its what you know for sure that just aint so

0 0 hvala 0
8 godina
markoBT kaže...
HCMAA kaže...

c/p:

Nije, psihijatar tu ništa ne može pomoć. To je za egzorcizam.

Uspust, možeš li mi objasnit što ti znaće te tri točkice?

U neformalnom pisanju i digitalnoj komunikaciji, tri točkice (koje se grafički nazivaju trotočka) najčešće služe kao stilski znak za označavanje pauze u razmišljanju, nedorečenosti, čežnje ili ironije.

Tok misli (ili struja svijesti) odnosi se na neprekidan, prirodan slijed ideja, slika, sjećanja i osjećaja koji prolaze kroz ljudski um. Ovaj se pojam koristi u različitim kontekstima, od svakodnevne psihologije i jezičnih pravila pa sve do književnosti

sve u svemu genijalnost i ludilo su poput isprepletenih prstiju obe ruke...tamo di počinje genijalnost može zavšavati ludost i obrnuto

grinte...lude i belja...malo san maka...tbf i psihijatrija

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice