nece to u drzave gdje je baustela glavna grana... odnosno industrijska i obrtnicka zanimanja.
ovi sto prodaju pamet il prodaju maglu to jos i mogu
Ni kuća ni firma: sve više posla Australci obavlja
- poruka: 12
- |
- čitano: 14.129
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mene zanima kakav je to posao koji možeš obavljati na minijaturnom laptopiću usred bučnog kafića, pogrbljen na jadnoj drvenoj stoličici.
I šta onda kad ideš pišat? Nosiš laptop sa sobom?
Ono, mogao bih i ja svoj posao tako obavljati, al mi je 10 puta ugodnije za pravim stolom sa prava dva monitora i tipkovnicom, na pravoj kvalitetnoj stolici i da me nitko ne prekida.
Obavljam svoj posao iz kafića zadnjih 10+ godina, i prije nego je to bilo popularno. Većinu dana čak puštam glazbu sa (službenog) laptopa na zvučnik.
Gazda se ne žali jer su čaše uvijek čiste, kava dobra, a gosti zadovoljni (bakša govori o tome). Većinu tjedana ni ne moram radit noćne.
Mene zanima kakav je to posao koji možeš obavljati na minijaturnom laptopiću usred bučnog kafića, pogrbljen na jadnoj drvenoj stoličici.
Ono, mogao bih i ja svoj posao tako obavljati, al mi je 10 puta ugodnije za pravim stolom sa prava dva monitora i tipkovnicom, na pravoj kvalitetnoj stolici i da me nitko ne prekida.
Inženjerski posao sigurno nećeš raditi na 13-15" laptopiću. To je suludo. Mislim možeš ali neće biti najbolje iskustvo, tako da ovi koji tipaju po kafićima rade neke poslove gdje ti ne trebaju 2-3 monitora odjednom.
Slažem se, raditi na stolicama ili čemu već u kafiću je pogreb za kičmu.
Apsolutno potpisujem!
Apsolutno potpisujem!
Influencerski
Sestra u kafani dobar dio doktorata, postdoktorata i drugih akademskih radova napisala. Jeftinije od ureda, a ako nades odreden kafic bude i mirno. A mozda je i opaljena
Željko Kerum je pravi boem. On tako obavlja sve političke funkcije.