Korisnici prijavljuju probleme sa zaslonom iPhonea

poruka: 9
|
čitano: 2.815
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Korisnici prijavljuju probleme sa zaslonom iPhonea".
8 godina

Ach, ja. Ponovo poluproizvod po popularnoj cijeni koji ce se, kao i nedostajuci AI, kasnije peglati.

Nismo li to vec imali s lako savijajucim iPhonima i sl kerefekama koje prigodno naplate u fullu a onda se kusuramo preko sluzbi za podrsku?

2 3 hvala 0
12 godina

Sirotinja će ionako kupiti telefon prošle ili pretprošle generacije pa se ne treba zamarati sa sazrijevanjem, oni koji imaju para će morati imati i strpljenja.

1 1 hvala 0
13 godina

Zanimljivo je da se to ne događa kada je zaslon isključen   !!!!!! 

A da malo ekipa smiri doživljaj,  pa navči kako je delat sa kirurški preciznim "alatom"?! 

Imao sam u ruci sve verzije linije 16, izgleda jebenica lijepo,  a takvi problemi,  pa imam ih i na svojem trenutno jedinom mobilnom gadgetu,  koji isto ima vrlo uske bezele! I nitko ne njorga da je to "problem"?! 

ATJ Lučko
Moj PC  
1 3 hvala 0
16 godina

Koliko ovim našim storeovima treba za isporuku budu već tri zakrpe izašle do tad 

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Korisnici prijavljuju probleme sa zaslonom iPh
Redmi od 200 eura nema takvih problema.

3 1 hvala 0
16 godina
another kaže...

onda kupi redmi od 200 eura i uživaj, možemo nabrojati i sve ostale koji nemaju taj problem, sigurno ih još ima, ne vidim poantu tvog komentara 

12 godina
another kaže...

nek si ti njima reko...oni će svoj problem riješiti zakrpom ti svoj možeš nekom velikom gumenom futrolom.

https://i.imgur.com/ZTOLE0D.jpg

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.9.2024 17:10 (UncleJimbo).
9 mjeseci
protjeran
ATJLučko kaže...

A da malo ekipa smiri doživljaj,  pa navči kako je delat sa kirurški preciznim "alatom"?! 

Imao sam u ruci sve verzije linije 16, izgleda jebenica lijepo,  a takvi problemi,  pa imam ih i na svojem trenutno jedinom mobilnom gadgetu,  koji isto ima vrlo uske bezele! I nitko ne njorga da je to "problem"?! 

Pa naravno i odvjetnik Applea je tu sa službenim priopćenjem.

Akagi, Kaga, Sōryū, Hiryū, Shōkaku, Zuikaku
13 godina
Kido Butai kaže...
ATJLučko kaže...

Pa naravno i odvjetnik Applea je tu sa službenim priopćenjem.

Kolega,  a kada ste vi imali nekakav smisleni post,  osim što smarate i valjate bureke,  bez mesa a i bez sira?! 

ATJ Lučko
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice