Kontroliranom eksplozijom srušena najstarija njema

poruka: 33
|
čitano: 8.512
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Kontroliranom eksplozijom srušena najstarija njema".
6 godina
Re: Kontroliranom eksplozijom srušena najstarija n
dery kaže...

Nema smisla dovoljno mi je bilo vidjeti kako si gorljivo zagovarao anticovid mjere i cjepivo. Vidim da si visoko obrazovan, ne daj se ti omest.

Heej, ja volim Schopenhauera, to mi je bio nadimak i avatar na Iskrici! Ne znam zašto su se žene zgražale i slale mi uvredljive i prijeteće poruke...

Dakle; zvijezde, ptice, virusi i radionuklidi ne postoje, ili...?

Svi smo čuli da će milijun majmuna koji lupaju o milijun pisaćih strojeva na kraju reproducirati cjelokupna Shakespeareova djela. Sada, zahvaljujući Internetu, znamo da to nije istina. - R. Wilensky
15 godina
Al Crane kaže..

Heej, ja volim Schopenhauera, to mi je bio nadimak i avatar na Iskrici! Ne znam zašto su se žene zgražale i slale mi uvredljive i prijeteće poruke...

Ništa čudno žene su žene trebao si to očekivati jer ipak si ti Arthurov padavan.Moram te uzeti malo pod svoje okrilje treba još dosta ulagati u tebe.

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.10.2024 10:07 (dery).
6 godina
dery kaže...
Al Crane kaže..

Ništa čudno žene su žene trebao si to očekivati jer ipak si ti Arthurov padavan.Moram te uzeti malo pod svoje okrilje treba još dosta ulagati u tebe.

Hehehe... stari Šop je često neshvaćen i krivo tumačen... no dobro, da se vratimo na temu.

Kao prvo, ne znam šta svi toliko jašite po nekakvim zelenima/lijevima, kad su njemački izlaz iz nuklearne energetike nakon drame u Fukušimi za vrijeme Merkelice inicirale stranke koalicije desnog centra; konzervativni CDU&CSU i tzv. Slobodni Demokrati (FDP, praktično libertarijanci).
Je li to bila greška ili ne, teško je decidirano reći što se tiče momentalne ekonomske situacije, ali je sigurno da su Nijemci poštedili od puno muka buduće naraštaje, što je mislim mudro i pošteno od njih. I neki nuklearni stručnjaci smatraju da ovoj sadašnjoj političko-socikalnoj debati vratiti/ne vratiti fale tehnički detalji, pošto i najnovija generacija nuklearnih reaktora ima slične probleme kao i one prije - premda je sigurnost samih reaktora poboljšana (uz drastično povećanje troškova), elementarni problemi u čitavom ciklusu i dalje su isti, dok novi koncepti u eksperimentalnoj fazi ne dokazuju da su izvedivi/isplativi na industrijskom nivou. A nema smisla bazirati budući ekonomski razvoj na kulama u zraku.
Osim toga, treba početi rješavati već nagomilane probleme, umjesto ih po običaju pometati pod tepih (prije nego što jednog dana grunu kroz čitavu kuću).
Eto.

Svi smo čuli da će milijun majmuna koji lupaju o milijun pisaćih strojeva na kraju reproducirati cjelokupna Shakespeareova djela. Sada, zahvaljujući Internetu, znamo da to nije istina. - R. Wilensky
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.10.2024 19:03 (Al Crane).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice