Klasična glazba sinkronizira moždane valove i podi

poruka: 2
|
čitano: 2.491
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Klasična glazba sinkronizira moždane valove i podi".
14 godina
Klasična glazba sinkronizira moždane valove i podi

Srcati koja je to depresija kad ti mora elektrode u mozak stavljat.

1 0 hvala 0
6 godina
Re: Klasična glazba sinkronizira moždane valove i
Zašto uvijek klasična glazba u tim istraživanjima o mozgu, o kravama koje daju više mlijeka dok slušaju Mozarta, o biljkama koje brže rastu dok slušaju klasičnu glazbu. Mislim da je to pogrešno i više individualno, sigurno ne vole sve krave Beethovena. Možda griješim no rekao bih da se tu više radi o melodičnoj i ritmičkoj glazbi nego klasičnoj. Tu bih stavio i neke lagane melodične elektro, trance, moderne stvari. Definitivno se slažem da mi recimo pušćaju narodnjake direkt u mozak bih pao u neizlječivu depresiju, isto kao i da me siluju sa Mozartom iako volim neke stvari od klasične glazbe. Uživam u onom trance laganom ritmu i melodijama i osjetim kako mozak pulsira u tom ritmu, a ponekad mi paše i hardkor, kakav Mozart.

A medicina i psiholozi nažalost ne mogu bolje pomoći bolesnima dokle god tako šablonski pokušavaju ubaciti nas u istu košaru. Zato što mi smo svi različe jedinke, jedinstveni i ponaosob smo razvili mozak. Tek kad dobar doktor ti pristupi kao prema čovjeku i posveti se jedinki tu se može očekivati lijek.

Ako to ne uspije onda nek prirodna selekcija odradi svoje 😜

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice