Kineski humanoidni robot stigao na AliExpress po i

poruka: 8
|
čitano: 2.904
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Kineski humanoidni robot stigao na AliExpress po i".
16 godina

Ako pere i čisti odmah ga uzimam 

5 0 hvala 1
16 godina

možda se te ruke mogu nadograditi aftermarket. Sustav je sigurno jako zatvoren. Robot koji radi stoj na rukama nikome ne treba, ali ako bi mogao nekoj bakici ponijeti bar 5kg špeceraja iz trgovine to bi već bilo nešto.

Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina

Recimo nema članak o usisivačima. Ja moram o usisisvačima slušat od na penjalištu...

Šta je na polju peglanja. Čujem na tiktoku ima stroj ti napuše košulju i ispeglana ti je. Di je test?

Ovaj ti kuha. Navodno cili kuhinjski blok mozes izvadit i umetnit robo kuhara. Stvarno? Narucis jelo na app?

Amo Bug.

1 0 hvala 0
18 godina
moderator
Re: Kineski humanoidni robot stigao na AliExpress
KIKI3ooo kaže...

Recimo nema članak o usisivačima. Ja moram o usisisvačima slušat od na penjalištu...

Šta je na polju peglanja. Čujem na tiktoku ima stroj ti napuše košulju i ispeglana ti je. Di je test?

Ovaj ti kuha. Navodno cili kuhinjski blok mozes izvadit i umetnit robo kuhara. Stvarno? Narucis jelo na app?

Amo Bug.

tražili ste, izvolite:

Roborock F25 Ace Pro, F25 Ace Combo i F25 Ultra peru podove pomoću aktivne pjene i pare

Anker Eufy E20 - Trostruka pomoć u kući

Roborock Saros 20 i Saros 20 Sonic preskaču prepreke od 9 cm – bili smo na predstavljanju

...
16 godina
Miro kaže...
KIKI3ooo kaže...

Amo Bug.

tražili ste, izvolite:

Roborock F25 Ace Pro, F25 Ace Combo i F25 Ultra peru podove pomoću aktivne pjene i pare

Anker Eufy E20 - Trostruka pomoć u kući

Roborock Saros 20 i Saros 20 Sonic preskaču prepreke od 9 cm – bili smo na predstavljanju

Ako moze bilo sta za robo kuhinju. Hvala.

17 godina

Ako smo išta naučili u zadnjih 50 godina, je da dok se roboti ne probiju u "spavaću sobu", novca će bitim ali se neće slijevati. 

Iako bi mi bilo draže vidjeti robota da slijedi babicu po Dolcu i pomaže, ipak vjerujem da ima više freakova s 20k eura koji će dati na anime/white trash robotičicu da umanji stres.

Recept za uspjeh - Durex robot djevojka, pa recimo ubaciš u mainstream igranu seriju da muškarci i žene to vide kao "normalno" ili "manje tabu" sa Sidney Sweeney recimo, i kineska tvornica radi 3 smjene.

Aftermarket - zamjenjivi djelovi (lice i sl.).

Stanisha ploftoi, gag mul pafuft
Moj PC  
2 0 hvala 0
2 godine
Pih! Tolika tehnologija, a ja još uvijek moram sisati, prati ili sjeckati kapulu od koje mi suze oči.
Mučko Đubre
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina

Ako može psa odvesti u šetnju?
ili čuvati ovce? ako ne ovce onda psa koji čuva ovce.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice