Kina želi više beba pa sad trenira strogoću nad lj

poruka: 8
|
čitano: 2.367
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Kina želi više beba pa sad trenira strogoću nad lj".
4 godine

OF sljedeći ? 😎

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.7.2026 1:34 (Svakakav).

0 0 hvala 0
16 godina

ma odem ja tamo, pa makar crko' nakon 20-te Kineskinjice... (ma koga lažem, 3-4 me ubija sigurno)...

što se mora, nije teško...

Ju je je? Je ju je!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Volim kako čim partija detektira da su kinezi previše sretni s nekom tehnologijom, tipa gaming, AI botkinje, only fans. Odma zabrana.

Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina

Mislim da bi ljudi radili više beba kada bi imali više sredstava za financiranje. Imam od 11 mjeseci jednog i bome, dosta tu para treba 😬.

O nespavanju i umoru bolje ne, zapravo mi je nevjerojatno da je ljudska rasa preživjela sa tim koliko su mini verzije nepažljive 😅.

Moj PC  
1 0 hvala 0
21 mjesec
Re: Kina želi više beba pa sad trenira strogoću na
A svi spominju neke priče da bi bilo više djece da su financije bolje no istina je da sirotinja štanca djecu ko na traci.

S toga meščini da su Kinezi postali prebogati za djecu.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
8 godina
Nehaj007 kaže...

Volim kako čim partija detektira da su kinezi previše sretni s nekom tehnologijom, tipa gaming, AI botkinje, only fans. Odma zabrana.

Da, čak su i opijumske pušionice zabranili, samo da ljudi ne bi bili sretni... prestrašan totalitarni režim tamo, Murika je 1000x bolja i slobodnija, tamo ti nitko ne prodaje droze i deluzije .

Svi smo čuli da će milijun majmuna koji lupaju o milijun pisaćih strojeva na kraju reproducirati cjelokupna Shakespeareova djela. Sada, zahvaljujući Internetu, znamo da to nije istina. - R. Wilensky
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.7.2026 22:34 (Al Crane).
2 godine
Nehaj007 kaže...

Volim kako čim partija detektira da su kinezi previše zaglupljeni s nekom tehnologijom, tipa gaming, AI botkinje, only fans. Odma zabrana.

Fixed.

8 godina

To se u EU zove zakonska regulativa, jerbo kod nas vlada sloboda i demokracija 

Svi smo čuli da će milijun majmuna koji lupaju o milijun pisaćih strojeva na kraju reproducirati cjelokupna Shakespeareova djela. Sada, zahvaljujući Internetu, znamo da to nije istina. - R. Wilensky
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.7.2026 12:07 (Al Crane).

3 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice