Ne želim kritizirati ali ima premalo ekrana unutra.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
trend daske od ekrana koju samo nataknu iza volana se nastavlja... tužno
opet, pozitivno je bar što su zadržali kontrole klime ispod ekrana, a ne u njemu
aktualna mazda cx30, sa sad već 'zastarjelim' dizajnom, a zastarjelim samo zato jer ne prati taj usrani trend sa daskom od ekrana, izgleda triput bolje
trend daske od ekrana koju samo nataknu iza volana se nastavlja... tužno
opet, pozitivno je bar što su zadržali kontrole klime ispod ekrana, a ne u njemu
To ti je isto ekran, prvo klikneš na jednu "tipku" na njemu da odrediš koristi li se taj ekran za klimu, ili druge funkcije. Svakako bolje nego da se treba probijati kroz masu menija, ali opet nije skroz "old-school".
i prvom prilikom će Mazda odjebati i kolačić-kontroler, i napizditi veći ekran...
gle novi CX-5...
Kie su OK, ova će imati 1.0 3-cil. sa 115 KS i 1.6 sa 180 KS, ne znam za dizel...
Nisam ljubitelj L-svjetala, ali OK, to im je sad brand-dizajn...
meni se više sviđa moja s tigrovom njuškom...
Također. Ne znam baš da bih ju kupio da je ovakav redizajn došao ranije. Još odostraga izgleda ok, ali prva maska mi nikako ne leži. Barem ne po ovoj slici. Možda uživo i u nekoj drugoj boji izgleda bolje.
A upoznat si sa pričom o dizajnu sad već bivšeg ceed (proceed, xceed), onaj poznati dizajner automobila koji je ikone kao audi tt, pasata i nove bube dizajnirao je dizajnirao i ceed.
A ta njuška tigra koju spominje Stric je po dizajneru izumrli korejski tigar 💪
Stari je naravno predivan , dok ovaj novi mi je čak lijep s obzirom koliko je gadan sportage i ostale kije. Točnije od kad imaju sportage ne znam dali je ijedan bio lijep dok kvalitetan jest.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
i prvom prilikom će Mazda odjebati i kolačić-kontroler, i napizditi veći ekran...
gle novi CX-5...
CX6e i 6e također, al neka obit će im se to svima u glavu. VW je najavio vraćanje fizičkih tipki, živi bili pa vidjeli.
gle novi CX-5...
Kie su OK, ova će imati 1.0 3-cil. sa 115 KS i 1.6 sa 180 KS, ne znam za dizel...
Tvoj model je nedvojbeno ljepsi kako iznutra tako i izvana.
Ove novotarije su vecinom korak unatrag...
Prokleti bili sa tim ekranima, touchem i ostalim idiotarijama.
Zivimo u vremenima sa debilnim trendovima.
Fuj od auta, a volim Kiu (Kockar) i vozim Kia Stonic.
Susjeda, kuća preko puta mene kupila "stari" XCeed i za ovo smeće je automobilčina.
uf, jako lepa boja, tko ti je radil keramiku?
uf, jako lepa boja, tko ti je radil keramiku?
Svig detailing. On je legenda. Ima sada i store sa sredstvima za ciscenje. Isprobao par sredstava za ciscenje i vrhunski su
Vecina proizvodaca se izgleda takmice tko ce napraviti ruzniji i neiskoristiviji auto za sto vecu lovu

Vidi se Kona/Bayon u ovom modelu.
meni je stari xceed u gt line opremi super izgleda, dok ovaj novi futuristicki izgled svih novijih autiju ne pase.
ali to sam mislio i za honde pa su nakon nekog vremena mi pocele dobro izgledati
Novi dizajn mi se ne sviđa, previše mi je penzionerski. Dok mi je aktualni XCeed jedan od auta u konkurenciji za kupovinu. Pogotovo model sa jačim motorom.
Prije sam na kilometar daljine znao koji je koji model avuta, a sad jadan gledam u aute kao moja pokojna baba, svi su mi isti.