Keynote predavačica na .debugu, Jelena Jurišić, up

poruka: 3
|
čitano: 1.962
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Keynote predavačica na .debugu, Jelena Jurišić, up".
18 godina

Pojma nemam tko su ti ljudi

3 0 hvala 1
8 godina

kupio dionice ERNT početkom 2024...sve do nazad njekoliko dana bio u minusu ne računajuči dividendu...sad sam u plusu 3E po dionici...neču prodavati jerbo mi je još ostala samo ona...sve ostalo oišlo u cash...a taj cash pomalo u zlaju

znači...ERNT kupuje svoje dionice...onda ih kao nagrada daje zaposlenicima...koji odmah na burzu i ruše cijenu dionice...ako oni toliko su odani svojoj tvrtci zašto ne drže malo duže te dionice

zašto ERNT ima uopće praksu im davati te dionice kad zna da če ovi ih dati ispod cijene...zašto im ne daju novčane bonuse ili im vremenski ograniče prodaju tih poklonjenih dionica

eto toliko od naših STEM genijalaca....financijska kultura... i odanost tvrtci koja te hrani NULA BODOVA

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 mjeseci
Re: Keynote predavačica na .debugu, Jelena Jurišić
Moj HCMAA to ti je stoka sitnog zuba o kojoj je pokojni Franjo pričao. Use , nase i podase, krkanluk kojem je vrh razmišljanja unaprijed - što će biti za večeru!
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice