Kako dolazite do novih filmova i TV serija?

poruka: 37
|
čitano: 8.128
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Kako dolazite do novih filmova i TV serija?".
17 godina
Re: Kako dolazite do novih filmova i TV serija?
ante_etna kaže...

ili se nađu njih dvoje pa umjesto u kafić odu razgovarati u kino. 

Ili se nađu njih dvoje pa umjesto u krevetu to rade u kinu.

5 godina

Torrent. Iz principa.

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.12.2025 8:26 (Gallu).

2 0 hvala 0
13 godina
Overflow1984 kaže...

Dobro, nisam ni ja vec u cvijetu mladosti 

Mislim da je ovaj detalj ključan. 

Boris grozni kaže...

Odlazim u kina od malih nogu apsolutno se nista nije promijenilo, uvijek se netko meskolji, baca komentare, šuška, pije, prdi, jede, smije, sad tu i tamo zasvijetli koji mobitel i sl, kome to sve smeta u tolikom "drustvu" i ocekuje groblje onda bolje da to radite u svoja 4 zida ispred TV radeci vjerovatno isto to.

Ma nije nekad bilo ništa bolje, nego smo bili mlađi pa nam je sve to manje smetalo.

Dovoljno sam star da se sjećam odlazaka u kino osamdesetih, navijanja i pljeskanja tijekom akcijskih scena, bacanja sjemenki i kojekakvih drugih stvari s balkona na one koji sjede dolje itd. Xaos. I to sve nije bilo u nekoj pripizdini, nego skoro pa u samom centru Zagreba, u Uraniji.

16 godina

Nekad?

Nekad je ekipa sa balkona na parket bacala pizdraije. Nekad su redari sa svejtiljkom svako malo nekoga morali izvlačiti za uši iz kina.

Nije prije bilo ništa bolje. Npr. u kinu Agust Cesarec u Zagrebu ste imali u zadnjim redovma šank isperd sjedala, i uredno se mogla naručit pivica i zapalit cigaretu dok se gleda film :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Kakvo je to pitanje, pa narvo kao i svi hrvati (ne)legalnim putem ☺️🙄
*# @Frk #*/
Moj PC  
1 0 hvala 0
6 mjeseci

IPTV servisi su mi glavni za filmove, placam ih i previše, a gledam ništa

Zapravo jedino gledam youtube jer ima puno odičnih kreatorskih kanala, a youtube premium nisam plaćao do nedavno i sad si mslim da ću to preokrenuti i odprditi svu silu IPTV pretplata.

Ako ništa ne naučim i samo blejim u nekakvu filmsku priču već duugo vremena ojećam to kao čisti gubitak vremena koje ionako imamo ograničeno.

Torrentima se ne korisim vljada preko 15 godina

Kino ne podnosim, preglasno i nekulturno za moj ukus. Gold Class je bio dobar, ali izbor filmova je često štekao.

uvijek sam se pitao zasto nema online kina za friške naslove? Platiš i gledaš doma, jer mi je najdraže gubiti vrijeme na filmove u udobonosti vlastitog doma onda kada mi to paše. Predumijevam da ih još uvijek jako muči piraterija i ne mogucnost kontrole koliko očiju gleda film za jednu online projekciju., Valjda oni "čipovi" iz covid cjepiva čekaju softversku nadogradnju pa da preko 5G mreže možemo fino izbrojati koliko je gledatelja pred TVom 

1 0 hvala 0
10 godina

Where it all comes from

Is a mystery

It's like the changing of the seasons

And the tides of the sea

;)

Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice