Kako dolazite do novih filmova i TV serija?

poruka: 37
|
čitano: 8.672
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Kako dolazite do novih filmova i TV serija?".
16 godina

Trazim što još nisam gledao iz 90-ih i 00-ih.

Pixel 4A (HTC 10 | HTC 8X :) no more)
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
Re: Kako dolazite do novih filmova i TV serija?
Stremio + comet + torrentio + mediafusion i sve na realdebrid.

4 0 hvala 0
11 godina
nedostaje najbitnija i najkorištenija opcija, odeš na jedan od hrpe sajtova na kojem imaš sve s titlovima... kakvi torenti kakve gluposti
Moj PC  
2 9 hvala 0
2 mjeseca

Gledam besplatno na prvom sajtu koji ima film/seriju koji/a me zanima sa popisa na ovom sajtu https://yarrlist.com/

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 mjeseci
"nedostaje najbitnija i najkorištenija opcija, odeš na jedan od hrpe sajtova na kojem imaš sve s titlovima... kakvi torenti kakve gluposti"

Veliki nedostatak je užasna kvaliteta slike i zvuka , nekima je to 🙅
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
5 godina

Stremio trenutno zadnjih pola godine, perfekšn

Moj PC  
4 0 hvala 0
2 mjeseca
protjeran

Ne gledam ni fimove ni serije, sve proljev do proljeva, za mene gubitak vremena.

3 4 hvala 0
5 mjeseci

One Man Games

13 0 hvala 0
17 godina

Ah, na sve moguće načine kad mi se gleda. Problem je što mi se u zadnje vrijeme ništa ne gleda, radije čitam knjige.

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.12.2025 10:34 (Bitanga).
Moj PC  
4 0 hvala 0
4 godine

Isto Stremio i dodaci uz plaćeni Real Debrid. Košta 3 ili 4€ mesečno, radi perfektno.

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.12.2025 11:01 (vlado_ns).
11 godina
Sirotanovic kaže...
"nedostaje najbitnija i najkorištenija opcija, odeš na jedan od hrpe sajtova na kojem imaš sve s titlovima... kakvi torenti kakve gluposti"

Veliki nedostatak je užasna kvaliteta slike i zvuka , nekima je to 🙅

istina, ali u zadnje vrijeme je najgore što sam vidio bilo HD kvalitete. 

što je za neke serije u kojima nisu bitni vizalni efekti i više nego dovoljno. ili za serije koje su same po sebi lošije, pa mi nije žao pogledat ni u "lošijoj" kvaliteti, bolje nego bacit novce na 100 različitih streaming servisa. 

14 mjeseci
Ovo što je Bitanga spomenuo me koliko brine toliko se radujem ako se i meni dogodi.

Naime veliki sam ovisnik o filmovima i jako puno vremena mi oduzimaju, no uživam u dobrim filmovima pa ako se dogodi da izgubim interes što ću s ovom predivnom kolekcijom.

Radi skupljanja voljenih filmova i glupe politike striming servisa da izbacuju često filmove iz svojih kolekcija preostaje jedino piratluk, a nemam novaca za 300 BR originala i još činjenica da danas pirati rade fantastičan posao sa UI obradama , pa recimo filmove koji ne postoje u 4K oni ih obrade npr. Terminator 2 produžena verzija, Vodeni svijet produljena verzija koja je dva koplja bolja, ili recimo Matrix film je majstor obradio i uklonio onu zrnatost a slika perfektna s gotovo nepostojećim artefaktima obrade.

I sad kako osuditi ćovijeka što se griješi o zakon o gusarenju ako je to jedina mogućnost.
14 mjeseci
Upravu si druže Digitali , no što se tiče tog streaming HD, nije to ni blizu pravog 1080p a niti zvuka čistog zapisa pogotovo.
18 godina
moderator
digitall kaže...
nedostaje najbitnija i najkorištenija opcija, odeš na jedan od hrpe sajtova na kojem imaš sve s titlovima... kakvi torenti kakve gluposti

Znači odgovor "na neki drugi način"... A takvih je do sada tek tri posto, što je jako daleko od "najbitnije i najkorištenije opcije".

...
7 godina

jedini i neponovljivi RTL...film od 90 minuta oni bez uporabe AI-a pretvore u 180 minutni spektakl

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
23 0 hvala 6
12 godina
HCMAA kaže...

jedini i neponovljivi RTL...film od 90 minuta oni bez uporabe AI-a pretvore u 180 minutni spektakl

a tek kad od dvije epizode serije naprave 3 ili 4 :)

i.e. Mućke - presjeku epizodu na pola, pa krene nastavak kao druga epizoda, a koju također presjeku na pola pa nastavak čekaš do sutra :) (postala im je praksa u zadnjih godinu dana koliko sam primjetio)

12 godina

Je li itko od vas ikad čuo za kino?

Ako je film imalo dobar kino mi je prvi i jedini izbor.

Torrent za jedino za nešto starije što nije dostupno preko Stream servisa/IPTV-a.

2 0 hvala 0
17 godina
razbarušenisprajtovi kaže...

Da, imam ga u sobi.

It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society
16 godina

Torrent za jedino za nešto starije što nije dostupno preko Stream servisa/IPTV-a.

Kino? zadnji put bio u njemu prije 20 godina.

i da,necu vise nikada :)

...potpis nije potreban...
13 godina

Također. 

Jedna od dražih mi stvari: kino, pa poslije toga piva ili dvije. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.12.2025 15:44 (geronimo4661).
17 godina

par puta u ovoj godini sta sam bio u kinu, sam se razocarano vracao doma

sta radi cijene karata/pica, i sta zbog hrpe neogojene djece i pricanja i svijetljenja mobitelima

takoder zvuk u kinu mi je preglasan, sta sam stariji me vise smeta

radije doma na velikom oledu pogledam u miru, i mogu na wc otic kada stavim pauzu

Moj PC  
19 0 hvala 4
7 godina

do 2000 do danas ČETRI puta u kinu bio

prvi Avatar...glava zabolila od onih naočala koje zamračile film...dobio na nagradnoj igri kartu za Kick Ass...ajme FILMČINA od filma...i da nisam dobio kartu:(...treći put i četvrti zaručnicu u kino...voli horrore...ali me pritom pita koliko karta i onda...NE MOŽE puno e to love...budeš mi skinuo...znači treći put je bio SMILE...a četvrti Alien:Romulus

sinoć na HTV3 gledao prvih 100 minuta od Rio Bravo...nakon toga pribacio na HTV1 i od početka do kraja film Priscilla...žena od the kinga...Rio Bravo film iz 1958 bolji nego 90% produkcije u zadnjih 10 godina...nakon toga na HTV1 po drugi put District 9

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
16 godina
Iskreno, danasnja kultura gledanja filma u kinu je jako losa. Pod time mislim na ponasanje pojedinaca za vrijeme gledanja filma koji kvare sam ugodjaj gledanja istog drugima.
Zadnjih par filmova u kinu mi je prisjelo zbog ovog.

Takodjer uz ovako kvalitetne danasnje TVe i ozvucenja koja imamo kod kuce, sve rijedje odem u kino i jednostavno uzivam u filmu iz udobnosti svoga doma.
Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.12.2025 16:08 (AmonZero).
17 godina

Plus što u kinu ne emitiraju serije. Uglavnom samo najnovije filmove jel. Kino nije za svakodnevno gledanje.

Moj PC  
2 0 hvala 0
4 godine

Prije sam redovito odlazio u kino - neke filmove i vise puta. Danas, ne da ne bi dva put otisao isti film odgledat nego ne bi ni jednom.

Kultura mnogih u kinu je ispod svake razine - sta mobiteli, sta razgovori, sta razna šuškanja sa strane, šta bezbroj drugih stvari.

Dobro, nisam ni ja vec u cvijetu mladosti pa uz sve to mi smeta i cesto pre glasan zvuk (kao sto je i kolega spomenuo). Volio sam otici u kino prije. Sad mi cak ni ne fali više to. 

5 0 hvala 0
14 godina

U prosjeku gledano, meni su bolja iskustva sada po Cinestarima nego prije po kino-dvoranama. Prije je bilo pod normalno da netko glasno komentira film i misli kako ostali gledatelji to cijene i vole ili se nađu njih dvoje pa umjesto u kafić odu razgovarati u kino. Čak bolja kina tipa Zagreb, Balkan/Europa su imala nabijene redove i sjedala i odlazak na wc je dizao 50 ljudi. Cinestari su većinom prazni, jaka glasnoća mi odgovara jer i oni koji bi mumljali izgube volju nakon 10 minuta gromoglasne buke. Izuzetaka uvijek ima. Jedino nikako zapamtiti da dođem 15-20 minuta nakon najavljenog početka projekcije jer se vrte reklame i traileri za druge filmove. 

2 0 hvala 0
5 godina

Odlazim u kina od malih nogu apsolutno se nista nije promijenilo, uvijek se netko meskolji, baca komentare, šuška, pije, prdi, jede, smije, sad tu i tamo zasvijetli koji mobitel i sl, kome to sve smeta u tolikom "drustvu" i ocekuje groblje onda bolje da to radite u svoja 4 zida ispred TV radeci vjerovatno isto to.

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
Boris grozni kaže...

Odlazim u kina od malih nogu apsolutno se nista nije promijenilo, uvijek se netko meskolji, prdi, 

Nikad nema proklete akcijske scene kad mi zatreba. Jebeni Maverick pola sata melje s Iceom, još ni ne pričaju, nego jedan šapće, a drugi tipka, trebala mi je neka eksplozija k'o ozeblom sunce za cover. Na kraju morao kašljat'. 

9 godina

lookmovie2.to

0 1 hvala 0
13 godina
Gebirgs kaže...

lookmovie2.to

https://prnt.sc/RHreSvZ0Sj5E

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice