Kada planirate na svoje vozilo montirati zimske g

poruka: 41
|
čitano: 6.616
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Kada planirate na svoje vozilo montirati zimske g".
5 godina
Re: Kada planirate na svoje vozilo montirati zims
jocommb kaže...
Ja sam prije 6,7 godina kupio zimske gume na felgama za Astru i zamjenim sam, imam moment kljuc i sve to... i odem kod vulkanizera i reko daj mi izbalansiraj, on me pita zasto? ... pa reko kupio sam ih sad pa ono da vidim jesu ok... pita on jel ti tresu, reko ne, isao sam i 150 i nista... kaze on sta ces onda pare trosit... kad krene trest onda dodi... tako da balansirat ako nesto nije uredu samo....

Ja imam isto tako vec par godina set sa celicnim felgama i zimskim gumama i alu felge i ljetne gume i nisam isto balansirao vec par godina i super mi se cine...

A ja cu staviti zimske gume pošto sam na Krku negdje za tipa 2-3 tjedna, prije nikako ne. :)

13 godina

Ja se vozim na M+S cjelogodišnjim gumama, a kad iz busa prijeđem na tramvaj onda na solo felgama.

4 0 hvala 1
11 godina

ljetne non stop, nema vise zime zadnjih par godina...kad je neki led ili bas napada jako onda idem tramvajem na posao tih par dana i dobro

jebes auto neda mi se uopce bacat pare na njega sobzirom da zivim u gradu i sve mi je blizu, maximalno kombiniram bicikl i skuter tokom godine

2 0 hvala 0
5 mjeseci
suspendiran

Vozim na ćelavim ljetnim cijele godine, znam vozit pa mi ne trebaju zimske, a volim tu i tamo driftat.

3 3 hvala 0
15 godina

28 eura su mi naplatili izmjenu guma sa ljetnih na zimske.

Grdo kak je sve poskupelo...

2 0 hvala 0
3 godine
danko99 kaže...

28 eura su mi naplatili izmjenu guma sa ljetnih na zimske.

Grdo kak je sve poskupelo...

znači, bez balansiranja.

合氣道
3 godine
SharkZ kaže...

Vozim na ćelavim ljetnim cijele godine, znam vozit pa mi ne trebaju zimske, a volim tu i tamo driftat.

Znao je Ayrton Senna voziti bolje od tebe 

合氣道
6 godina
Danas sam ih namontirao. Prije toga se zimske gume izvade sa felgi, počupaju svi kamenčići iz lamela, nanovo se montiraju na felge, uz novo balansiranje. Tada dolazi premazivanje sa glicerinom i moraju odstajati 1 dan, te se tada montiraju sa 120 Nm zateznog momenta. I eventualno se stavljaju ratkape, osim ako felge nisu pjeskarene i plastificirane. Naravno pričam o čeličnim felgama. I usput sam bio na tehničkom pregledu i začudo prošao, valjda su ga impresionirale moje crnosjajuće, ratkapirane, zimske gume sa oznakom snijega i tri planinska vrha. Mogu to raditi besplatno, jer sve potrebne strojeve mogu koristiti u firmi nakon radnog vremena.
najdix

0 0 hvala 0
11 godina

to sav narod misli kad opere i sredi auto da je to sad neki show program, a zapravo sve ljude boli qurac za te krame na cesti osim ako nemas Neveru i slično,  a nemaš

zato je moj non stop prljav i bit ce takav

14 godina

Zimske (M+S, što znači mud+snow) cijelu godinu na oba auta i bok. 

marching up and down the squaaare
Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
SharkZ kaže...

Say NO more. 

Finger Up :)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice