U ostalim vijestima, voda je mokra.
Jesu li „energetska“ pića uopće štetna?
- poruka: 8
- |
- čitano: 2.464
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Žalim svaku osobu koja popije uvo umisto pive. A to što dopuštaju osnovnoškolcima da ovo kupuje svaki dan za to treba odgovornog javno streljat.
Edit: falabogu ih na kraju pomilujes...
:)
Zaboravi enegretsko i gazirano. Il' samo ponekad.
U izvornom članku se preporuča čaj, umjesto ovih modernih čuda današnjice.
Pade mi na pamet haiku:
Ono što unosiš u tijelo zdravo je koliko si i sam zdrav!
Žalim svaku osobu koja popije uvo umisto pive...
kad godi krećem s vira na neki duži put, 50 ili 100 ili 200 kilometara, pogotovo ujutro, stanem na pumpi prije mosta, dolijem gorivo i kupim mali hell napitak - i to je otprilike jedino kad to i pijem
u međuvremenu poločem mjesečno gajbu do dvije pive, sad preko ljeta istu količinu gemišta, u situacijama kad se s kolegama s posla ili prijateljima opuštam jednom do dva puta tjedno
obzirom da na duži put idem jednom u tri mjeseca, popijem najmanje 50× više pive ili gemišta nego hella
treba li me žalit kao osobu kad god popijem hell umisto pive?
Šta je uopće danas ne-štetno?
Ne valja kruh, kava, čokolada, crveno meso, šećeri, brašno, pekarski proizvodi, čipsevi, kolači, masnoće, začini, alkohol.........
Najbolje da živimo samo na voću, ali i to je sve gmo i prskano raznim pesticidima tako da ni to više ne valja.
Popijem tu i tamo Hell Zero, koji nema šećera i još bitnije - nema aspartame, umjetni zaslađivač koji se masovno gura sve "no sugar" napitke.
Bitno je samo držati se prvog načela kemije - sve je otrov i ništa nije otrov, znači, ne treba pretjerivat u ničemu.
Znači sve radi pogrešno i jučer za volanom pije hell. Gledam ga i pitam se pa zar stvarno. I kako ga ne osuđivati i što očekivati od doktora kako će ga gledati 🙄