Byd već ima otključavanje/autorizaciju mobitelom, ne treba ključ
iPhoneom i Apple Watchom će se sada otključavati j
- poruka: 8
- |
- čitano: 4.080
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Byd već ima otključavanje/autorizaciju mobitelom, ne treba ključ
Masu njih ima prek appa tak da ne vidim smisao. Svaki pametan auto ima app jer moras moci nekak upravljat autom na daljinu i samim time ti telefon moze biti kljuc. Ne kuzim smisao ali valjda cisto radi preserancije.
Pokusavam naci neku prednost ili dodatnu funkciju, ali nisam siguran. BYD trenutno ima virtualni digitalni kljuc, dodas ga u apple wallet i s njim normalno koristiš auto.
Možeš drugima generirati ključ trajno ili na neki period, ograničiti funkcionalnosti vozila i sl, zgodno ako nekome posudiš auto, i sl.
Sad hoce lli carplay kljuc imati nesto drugo, budemo vidjeli.
Teslu kad kupis onda kupis prek Appa i auto kad isporuce poznaje tvoj telefon po defoltu kao kljuc. Znaci kad preuzmes auto mozes u auto bez kartice samo sa telefonom. Zena da moze s telefonom u auto je morala instalirat Tesla app i otvorit invite koji sam joj ja poslal prek whatsappa. Nakon toga je i njen telefon postal kljuc. Jednostavnije ne moze. Dobijes link u whatsapp ili kak god, otvoris i prihvatis. That is it!
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Mozes staviti pin pa ti ni telefon niti kartica ne pomaze.
ne mora, ja samo prislonim i otključa. Ako mi netko ukraade mobitel, može dobit i auto
.
Al to se podesi u walletu, ukjlučio sam express mode pa ne traži face id niti passcode, ako iskljuičiš onda moraš autorizirati
Mozes staviti pin pa ti ni telefon niti kartica ne pomaze.
vis to sam zaboravio, ima i byd pin i ne možeš bez njega ništa. Ja sam sve živo pogasio što me usporava, ak ko misli ukrast nek krade , imam kasko