iPhoneom i Apple Watchom će se sada otključavati j

poruka: 8
|
čitano: 4.080
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iPhoneom i Apple Watchom će se sada otključavati j".
17 godina

Byd već ima otključavanje/autorizaciju mobitelom, ne treba ključ

0 0 hvala 0
17 godina
Re: iPhoneom i Apple Watchom će se sada otključava
Pixel kaže...

Byd već ima otključavanje/autorizaciju mobitelom, ne treba ključ

Masu njih ima prek appa tak da ne vidim smisao. Svaki pametan auto ima app jer moras moci nekak upravljat autom na daljinu i samim time ti telefon moze biti kljuc. Ne kuzim smisao ali valjda cisto radi preserancije.

17 godina

Pokusavam naci neku prednost ili dodatnu funkciju, ali nisam siguran. BYD trenutno ima virtualni digitalni kljuc, dodas ga u apple wallet i s njim normalno koristiš auto.

Možeš drugima generirati ključ trajno ili na neki period, ograničiti funkcionalnosti vozila i sl, zgodno ako nekome posudiš auto, i sl. 

Sad hoce lli carplay kljuc imati nesto drugo, budemo vidjeli. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.12.2025 15:24 (Pixel).

0 0 hvala 1
17 godina

Teslu kad kupis onda kupis prek Appa i auto kad isporuce poznaje tvoj telefon po defoltu kao kljuc. Znaci kad preuzmes auto mozes u auto bez kartice samo sa telefonom. Zena da moze s telefonom u auto je morala instalirat Tesla app i otvorit invite koji sam joj ja poslal prek whatsappa. Nakon toga je i njen telefon postal kljuc. Jednostavnije ne moze. Dobijes link u whatsapp ili kak god, otvoris i prihvatis. That is it!

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.12.2025 15:27 (NEW_MAN).
14 mjeseci
Vidiš fora, nekad su djeca krala ključeve pa se provozali, sad neće moći - pretpostavljam da mobitel mora biti otključan?
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
17 godina
Sirotanovic kaže...
Vidiš fora, nekad su djeca krala ključeve pa se provozali, sad neće moći - pretpostavljam da mobitel mora biti otključan?

Mozes staviti pin pa ti ni telefon niti kartica ne pomaze.

17 godina
Sirotanovic kaže...

ne mora, ja samo prislonim i otključa. Ako mi netko ukraade mobitel, može dobit i auto .
Al to se podesi u walletu, ukjlučio sam express mode pa ne traži face id niti passcode, ako iskljuičiš onda moraš autorizirati

17 godina
NEW_MAN kaže...
Sirotanovic kaže...

Mozes staviti pin pa ti ni telefon niti kartica ne pomaze.

vis to sam zaboravio, ima i byd pin i ne možeš bez njega ništa. Ja sam sve živo pogasio što me usporava, ak ko misli ukrast nek krade , imam kasko

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice