Igrači GTA V sada mogu raditi i u - Kauflandu

poruka: 6
|
čitano: 4.468
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Igrači GTA V sada mogu raditi i u - Kauflandu".
13 mjeseci

Ovo je izvrsno sam ako se može raditi sve isto što i u ostatku GTA5, poput iživljavanja na slučajnim prolaznicima. Što biste vi radili?

1 uredno bi obavljao poslove u K
0 ubijao bi kupce u Kauflandu
8 tukao bi kupce u Kauflandu
1 razbijao bi po trgovini
2 sve od navedenog
1 ništa od navedenog
3 ja sam astenični gnom
Mučko Đubre
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
Re: Igrači GTA V sada mogu raditi i u - Kauflandu
Pokušaj guranja reklame u igre , nista vise od toga..

0 0 hvala 0
8 godina

ne uocavate edukativni moment, klinci ionako igraju gta, ovako se od malih (manjih) nogu mogu uciti obavljanju za minimalac besmislenog posla 8 sati dnevno pod budnim okom podobnih sefova....

Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
Moj PC  
2 0 hvala 0
3 godine

Onome tko je zainteresiran preporučam igru Postal. Ima i modernu retro grafiku

0 0 hvala 0
13 godina
Odličan marketinški potez
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
esse kaže...
Pokušaj guranja reklame..

- pri tome zašto ne.. tj svaka reklama je reklama, dok umjesto spritea firme x može biti y, kao da je bitno piše li fifa, microsoft, mercedes, cocacola.. može biti i tombrajder ako lik dobije odgovarajuću nadogradnju pixela poprsja.. ili starwarsi ako dobije mač-laserski itd.

-što da lik supermarija na šiltu kape naplati reklamni prostor kao što to rade sportaši npr formule1.. recimo lidl, erste, podravka ili politički slogan ili pravnu maminjovu poruku sudcima da im je vrijeme isteklo (misleći na satiće i sl.) ..

-al da, najkorisnija sideefekt ili ciljana ideja je naviknuti mlade na neplaćen posao, besmislen, pogotovo u svijetu pixela gdje recimo slaganje robe na police nije nešto društveno korisnog, dok se za sve može dobiti novac pri tome posao ne mora nužno biti smislen-koristan, može biti i kriminal, spavanje.. bilo što, influenceri, bilo čega, sveti gral biznisa, nešto iz ničeg .. i zato je ovo vrhunac biznisa, ideal, nešto kao budha-mudrost koji samo šuti a to se tumači kao nešto mudro :) .. (i ja kao suprotnost) ..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice