Kako sam znao da je u pitanju King.
Kako sam znao da je u pitanju King.
koeficijent je bio 1.01 na kinga
U Amsterdamu su prešli na viši level kupovine karata za vlak, bez službene aplikacije. Kupuješ direkt sa Google walletom/Apple payom. Na ulazu te registrira, na izlazu naplati.
Uvijek isti protagonisti, uvijek isti nacin rada.
Umjesto dodavanja jedne funkcionalnosti na app koji funkcionira, idemo u "projekt".
Krajnji rezultat? Who cares.
Takodjer, kladim se u 20Kn da informacija o tih 95,000 EUR cijene app-a nije tocna. Ili se razbijalo na par faktura/narudzbenica ili ima jos nesto ispod zita.
Zašto ne bi bila točna? Pa pare budu natukli na "održavanju" "aplikacije".
koristim tu aplikaciju i hž svakodnevno, šteka povremeno, pogotovo u ranojutarnjim satima, ali generalno je OK, ako ništa uštedjela mi je vrijeme stajanja u redovima na kolodovoru kod kupovine karte
zar nebi bilo poštenije da su se obratili ovim našim informatičarima koji osvajaju medalje da i to poslože...oni bi to učinili z kikiriki...sve za rvatsku...rvtsku nizašto(95000E)
Ova aplikacija je po svemu sudeći još i odlična.
Ako je netko instalirao HEPPlin app onda zna što znači - smeće.
https://play.google.com/store/apps/details?id=hr.hep.hepplin&hl=hr
Nekad je ta app i imala smisla kad su se mogli plaćati računi preko nje, onda odjednom su maknuli tu opciju bez ikakvog obrazloženja.
Sad doslovno ne služi ničemu, kad se klikne na tab potrošnja app se smrzne, i to je tako već mjesecima.
Znači pričamo o aplikaciji firme koja okreće stotine milijuna eura i ima jedno 150 direktora.
Samo u Hrvatskoj ovako nešto postoji.
Aplikacija sama po sebi nije loša ali fale dvije bitne stvari; kad jednom vlak krene, i ak recimo pritom kasni, više nemreš provjeriti/naći taj isti vlak, već samo idući.
I drugo bi bilo - povratna karta. Nije radila (iznos) ni u prošloj aplikaciji, a koliko vidim, ne radi ni sad.
Šteta kaj su je izbacili s tolko bugova, inače lijep, oku ugodan dizajn.
Isti app AI napravi za 2 min. Cijena 20€.
Isti app AI napravi za 2 min. Cijena 20€.
Ne može tako, onda nitko ne bi jamio.
HZPP planer je bio miljama bolji, ljepši i pregledniji... samo vizualno su napravili 3 koraka i 15 godina unatrag
Znači doslovno prva stvar je bila da odskrolam do dijela gdje piše tko je radio aplikaciju. Bez greške, naravno da je King ICT.
Netko će jednom, jednoga dana, nadam se doći na vlast i ispitati poslove države s tom tvrtkom. Znam da je suludo u ovoj državi očekivati da će netko za nešto stvarno i odgovarati, ali eto, možda za života i to dočekam.
Ako čita netko iz Index Istraga, mislim da je vrijeme da se pozabavite ovom tematikom.
HŽ bi mogao preći na kinesku platformu za prodaju karata.
HŽ bi mogao preći na kinesku platformu za prodaju karata.
Piše namijenjeno za sudionike inicijative Pojas i Put. Mi to nismo.
Piše namijenjeno za sudionike inicijative Pojas i Put. Mi to nismo.
Kako nismo? Pelješki most je jedan od rezultata suradnje s tom inicijativom. Slijedeća suradnja mogla bi biti s HŽ-om.
Kineski izvor: https://greenfdc.org/countries-of-the-belt-and-road-initiative-bri/
Hrvatsk izvor: https://mvep.gov.hr/veleposlanstvo-124958/uvodna-rijec-180235/180235
U Amsterdamu su prešli na viši level kupovine karata za vlak, bez službene aplikacije. Kupuješ direkt sa Google walletom/Apple payom. Na ulazu te registrira, na izlazu naplati.
Isto kao i prijevoz u Londonu, prisloniš mobitel na ulazu i to je to, čak ne treba niti na izlazu, ima period koliko karta vrijedi pa kod idučeg ulaza naplati opete ako treba, isto je i u busevima i u podzemnoj
Isto kao i prijevoz u Londonu, prisloniš mobitel na ulazu i to je to, čak ne treba niti na izlazu, ima period koliko karta vrijedi pa kod idučeg ulaza naplati opete ako treba, isto je i u busevima i u podzemnoj
Isto je i u Firenzi. Čak smo izašli iz busa kad smo vidjeli kontrolu a nismo bili sigurni je li nas registriralo. Čak ne mora niti preko mobitela, može i fizička NFC kartica. Kontrola provjeri samo zadnje 4 znamenke kartice i vrijedi pola sata/sat za sve vožnje. U ponoć sumira broj karata po kartici i tereti karticu.
Isto je i u Firenzi. Čak smo izašli iz busa kad smo vidjeli kontrolu a nismo bili sigurni je li nas registriralo. Čak ne mora niti preko mobitela, može i fizička NFC kartica. Kontrola provjeri samo zadnje 4 znamenke kartice i vrijedi pola sata/sat za sve vožnje. U ponoć sumira broj karata po kartici i tereti karticu.
Samo u Firenzi ili i ostatku italije, bio nedavno ali koristio sam uber pa nemam pojma, nisam provjeravao kako se koristi javni prijevoz
Što ako kartica nema sredstva na računu? Je li radi nekakvu predautorizaciju sa rezervacijom sredstava?
Što ako kartica nema sredstva na računu? Je li radi nekakvu predautorizaciju sa rezervacijom sredstava?
Mislim da je bila rezervacija sredstava od 1€.