Huaweijev trostruko preklopni Mate XT: brojne pre

poruka: 7
|
čitano: 1.765
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Huaweijev trostruko preklopni Mate XT: brojne pre".
16 godina

Jedini smislen dizajn za preklopne mobitele po meni.

Gledam te!

1 0 hvala 0
6 godina

Moj prvi zahtjev za mobitel je da mi stane u prednji džep traperica i da još mogu zavezati cipele. Već četiri godine imam Google Pixel 4a (5.8" ekran) i molim boga da mi što duže potraje. Jer kakav je trend, uz slijedeći model ću morati naručiti i pederušu, ako ne možda i ruksak.

Na mobitelu niti radim porezu prijavu, niti dizajniram novu kuhinju. A za pogledat vozni red dok sam negdje na putu bi mi bio dosta i ekran od 5". Očito spadam u marketinšku grupu "dinosauri i ostali fosili" koja se topi brže od alpskih glečera.

16 1 hvala 0
14 godina

A neznam, meni bezveze, ili imam komp, tablet ili klasicni mobitel. Ovo nemozes ni zastititi sa nekom navlakom, a i lako se razvali cijeli mehanizam, ekran koji se presavija... ne hvala.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.9.2024 9:11 (bus).

2 0 hvala 0
16 godina

Apropo luksuznih telefona, samo ću ostavit ovaj link:

3 0 hvala 0
12 godina
Re: Huaweijev trostruko preklopni Mate XT: brojne
Imam Oneplus Open, naviknuo sam se. Vjerojatno bi i s ovim mogao. Nije da mi treba, pogotovo Huawei na zapadu, mozda neku Honor verziju ako ce biti.

No nazalost ne vidim potrebu za tih dodatnih pola ekrana, nije bilo puno situacija gdje sam pomislio e fali mi jos prostora.

Al super da ima opcija, nek sto vise proizvodjaca ponudi svoje.

Ono sto sam primjetio, imam sluzbeni S21 FE, to mi je sad ko igracka. Djecji model, uopce ga ne dozivljavam ozbiljno.

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Huaweijev trostruko preklopni Mate XT: brojne
Space Cadet kaže...

Moj prvi zahtjev za mobitel je da mi stane u prednji džep traperica i da još mogu zavezati cipele. Već četiri godine imam Google Pixel 4a (5.8" ekran) i molim boga da mi što duže potraje. Jer kakav je trend, uz slijedeći model ću morati naručiti i pederušu, ako ne možda i ruksak.

Na mobitelu niti radim porezu prijavu, niti dizajniram novu kuhinju. A za pogledat vozni red dok sam negdje na putu bi mi bio dosta i ekran od 5". Očito spadam u marketinšku grupu "dinosauri i ostali fosili" koja se topi brže od alpskih glečera.

ja godinama nosam od 6.7 incha telefon i ne mislim nista manje uzimati. a i mogu zavezati cipele bez problema. mozda da predjes na regular fit umjesto skinny velicine?

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
15 godina

Po meni odlična fora i odmah bi si ga uzeo da ima Google servise i da ne košta sigurno 3.000€.

Imati mobitel i tablet u jednom je genijalna ideja, multimedija i gaming na tabletu, a mobitel za telefoniranje i dopisivanje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice