Huawei Pura X Max predstavljen kao konkurent buduć

poruka: 3
|
čitano: 1.729
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Huawei Pura X Max predstavljen kao konkurent buduć".
15 godina

Aha, sad smo napravili full circle - drugi proizvođači proizvode konkurente trenutno nepostojećem Appleovom proizvodu. Koliko je to nevjerojatno glupa formulacija?

Jel to zbog toga što je Apple izumio taj format pa su zapravo svi ovi proizvodi koji dolaze na tržište prije iPhonea kopije iPhonea? Do tog smo došli? 

Moj PC  
6 0 hvala 1
15 godina

Ako zanemarimo tko koga kopira, ovaj format otklopljenog telefona je puno bolji za sadržaj nego trenutni foldovi (ne flipovi).

Sadržaj nije optimiziran za kvadratni prikaz. Pa čak kad se koriste dva app-a side by side. Taj dio će se u većem dijelu riješiti s ovim formatom ali onda imamo problema s vanjskim zaslonom i preširokim telefonom za korištenje jednom rukom.

To se može djelomično riješiti za bitne funkcije sw optimizacijom prebacivanja ikona na dasnu/lijevu stranu.

Vidjet ćemo kako će sve to skupa izgledati. Da nisam koristio sklopivi telefon, ovo bi mi bilo nebitno. Sad više uopće ne gledam klasične slabove. Puno mi je iskoristiviji telefon za gotovo sve. Osim toga da bi htio senzor otiska u zaslon (znam da već neki to sad imaju), i da izmjene malo format, nemam ni jedan drugi prigovor.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 mjeseci
Re: Huawei Pura X Max predstavljen kao konkurent b
Meni ovo fantastično izgleda , doduše još logičnijibmi je bio mate x, gdje ovaj treći (vanjski) ekran ne treba.
https://fdn.gsmarena.com/imgroot/news/22/05/huawei-mate-xs-2-hands-on/-1200/gsmarena_023.jpg
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice