Đurmanec, Jesenje, Krapina, Petrovsko, Radoboj
Praktički moja susjedna sela nekih 10-tak km od mene, gdje večina ni nezna razliku između optike i bakra (bez uvrede), tako da ne vidim apsolutno nikakvu logiku u ovome.
Za svaki projekt morala je biti provedena vanjska stručna analiza projekta i koristi od njega te je svaka analiza uključivala detaljne demografske statistike, migracijske trendove, obrazovnu i ekonomsku strukturu te je morala biti napravljena završna studija utjecaja na razvoj područja. Krajnji cilj je dovesti optičku vezu u svako mjesto u RH. Zna se šta je statistika, ali više vjerujem njoj nego tvojoj subjektivnoj procjeni kakva je demografska slika.
Nisam jedan on onih koji koriste nazive rvacka, kamenjari, građani nižeg obrazovanja itd. ali vjeruj mi, to su mi susjedna sela i znam o čemu pričam. Većinom su to stariji ljudi kao prvo a kao drugo način razmišljana je zdravo seljački tipa: ''Ideme jiest i pit, poklje moram gnjoj otpeljati. Još jednom ponavljam da ne želim nikog uvrijediti s ovim nek samo govorim realnu sliku, dok s druge strane ti više vjeruješ nekom tko sjedi u Zagrebu u uredu i slaže statistiku..