Hoće li sljedeći veliki antibiotici doći iz dubina

poruka: 3
|
čitano: 2.968
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Hoće li sljedeći veliki antibiotici doći iz dubina".
5 godina

Bogme dok sam ja imao napadaje migrene to je islo sve jako brzo. Kakva 2 sata, sve se odvijalo u manje od desetak minuta od prvih simptoma.

Doduse, vjerojatno ni svaka migrena nije ista.

1 0 hvala 0
9 godina

O meteodama za dobivanje vode redukcijom Mjesečevih stijena vodikom čitao sam prije 50 godina. Inače, voda nije problem na svemirskim stanicama budući da se lako obnavlja, a usto se lako dobiva: ljudsko tijelo svakodnevno proizvodi 350 g vode iz suhe hrane, njezinom oksidacijom. 

0 0 hvala 2
16 godina
Re: Hoće li sljedeći veliki antibiotici doći iz du
Ferret definitivno nije glodavac😁😁(tvor, kune). A ni jedno čitanje prije objave ne bi škodilo (ne mora biti ni lektor, samo hrvatski pismen).
Nije naglašeno, ali vodik dobiven elektrolizom može ponovo ući u obradu nove količine regolita.
Nove baterije! S ugrađenim fotonaponskim čelijama! Za više frekvencija zračenja! Kako to fotočelije pretvaraju kretanje u energiju za pohranu?🤔 Ako su fotočelije dio baterije, moraju biti izložene suncu/zračenju, a pregrijane baterije nisu "sretne". 😎 Konfuzna "vijest", loš prijevod. 🖖🏻
Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice