HBO Max poskupljuje u Hrvatskoj za do 25%

poruka: 46
|
čitano: 8.617
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HBO Max poskupljuje u Hrvatskoj za do 25%".
17 godina
Re: HBO Max poskupljuje u Hrvatskoj za do 25%
ring4ping kaže...

Ja ću se samo pridružit podrugivanju hbo max aplikaciji koja se u Hr još uvijek nije priključila svim "piratskim" ili inim

programima s kojim bez problema možeš birat..oš nižu rezoluciju pa da se brže učita serija ili oš razvuć ekran skroz prek cijelog ekrana ili manje itd itd

Brate mili pa DOKAD ćeš razvlačit pare a ne ekran.. 

Moram priznati da mi niti višestruko čitanje nije pomoglo da ovo razumijem.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
16 mjeseci
Mutombo Dikembe kaže...

Znači nije da moraju, jednostavno žele još novaca. To se zove pohlepa.

To se zove "privatna kompanija sama određuje cijene svojih usluga, ako ti ne paše nemoj koristiti."

Mutombo Dikembe kaže...

Ljudi se osječaju pokradeno i prevareno da im netko želi skuplje naplatiti nešto.

Jasno ti je da pričaš o cijeni nečega što ti uopće ne treba u životu??

Ne samo da ti ne treba nego sadržaj svih tih američkih streaming servisa zaglupljuje ljude i promovira sranja.

Tko to plati samo 1 euro - taj po meni nije sav svoj, a HBO ima potpuno pravo dići cijene i na 300 eura, pa izvoli plaćaj ili šetaj.

17 godina
SharkZ kaže...
Mutombo Dikembe kaže...

Znači nije da moraju, jednostavno žele još novaca. To se zove pohlepa.

To se zove "privatna kompanija sama određuje cijene svojih usluga, ako ti ne paše nemoj koristiti."

Mutombo Dikembe kaže...

Ljudi se osječaju pokradeno i prevareno da im netko želi skuplje naplatiti nešto.

Jasno ti je da pričaš o cijeni nečega što ti uopće ne treba u životu??

Ne samo da ti ne treba nego sadržaj svih tih američkih streaming servisa zaglupljuje ljude i promovira sranja.

Tko to plati samo 1 euro - taj po meni nije sav svoj, a HBO ima potpuno pravo dići cijene i na 300 eura, pa izvoli plaćaj ili šetaj.

...ili torentiraj

AMD Ryzen 7900X3D; Gigabyte Gaming X670 X AX; G.Skill Trident Z5 Neo RGB DDR5-6000 C30 32 Gb; MSI 4090 24 Gb X Trio; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2
6 godina
Otkazao sam HBO jos u prvom valu poskupljenja, u pocetku mi je bio oke, ali kao da s vremenom nije dolazio novi sadrzaj koji mi se svidjao.

Jedino sto placam za sad je YT premium ,ali kao poljski student, 4.5e mjesecno.

Za ostalo Stremio, zivjet u Hr ima svojih privilegija.

0 0 hvala 0
9 godina
Mutombo Dikembe kaže...

Možeš li mi molim te objasniti zašto MORAJU dignuti cijene? 

Samo se mora umrijeti

16 godina
Revanced youtube, music pa i spotify. Ne znam koliko spotify radi, bilo je price o nekoj tuzbi.

U browseru ublock plugin ili brave browser.

Za film i serije stremio+debrid.
10 godina

HBO je firma kojoj je cilj zaradit cim vise. Netflix je zaradio kad je digao cijene. Tak racunaju i oni. Nece otic vise ljudi nego sto ce oni zaradit sa ovim dizanjem cijena. 

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
Moj PC  
1 0 hvala 0
7 godina
Sve nek poskupi ,nek vrate internet ko dial-up nekad pa će ljudi više izlazit u prirodu i bavit se svime i svačime ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
dejo74 kaže...
Sve nek poskupi ,nek vrate internet ko dial-up nekad pa će ljudi više izlazit u prirodu i bavit se svime i svačime ;)

Ne volim kad mi je gužva na planinarskim domovima :P

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
6 tjedana

Ako se smijem ubaciti, također sam htio što manje koristiti zaljev pirata, ali kao što su neki već naveli svi ti streaming servisi mi olakšavaju odluku otkazivanja, generalno na svakome pronalazim jednu/dvije zanimljive serije ili filma. Bogu hvala samih servisa ne fali, međutim kada pomnožim to mjesečno pa onda i godišnje, isplatljivije mi je kupiti si neki gadget koji ću koristiti nego se iz mjeseca u mjesec nadati da će se ponuda poboljšati. Još jedan razlog iz kojeg mi je bilo još lakše otkazati streaming servise je što mi zapravo većina današnje moderne produkcije ne paše, nametanje neke ideologije, politika, koga da volim, koga da mrzim, koga da prihvatim, a koga da odbacim. Nije moj kako bi se reklo đir i generalno u suštini je zapravo čitava industrija zabave izgubila kompas i zaboravila da je njihov posao da me zabave, a ne educiraju. Ako želim edukaciju upaliti ću neki dokumentarac ili pročitati knjigu ili neki znastveni članak, ne želim neke socijalne i političke poduke primati od nekoga kao Disney npr... Stoga mi je zapravo jako jednostavno bilo sve otkazati i ostaviti samo Spotify, muziku volim, slušam je svakodnevno u autu, uredu, doma stoga mi takvu vrstu servisa neće nikada biti problem plaćati. A netflix, prime, disney, hbo i svi ostali što se mene tiče mogu slobodno nabijati i dizati cijene, u meni će interes probuditi kvaliteta sadržaja što je ujedno i razlog koji će mi prodati pretplatu, ovako unazad par godina mi samo olakšavaju otkazivanje, bez ikakvog osjećaja da išta propuštam. 

Moj PC  
4 0 hvala 0
10 godina

Ja sam očekivao da će nam brzi internet donjeti online videoteke di platim 1 (premalo ?) euro za pogledat jednom film, epizodu neke serije. Ali ne, pretplate su bolji model. Pirate bay ftw.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 mjeseci

Što s onima koji dobivaju HBO u paketu preko telekoma? Oće li i njima se to ukinuti ili povečati cijena telekom pretplate?

Kad je Netflix digao cijene pretplata nije išla gore, a ovo je već drugi servis koji je "besplatan" unutar postojeće telekom pretplate, a digao je cijene..?

127.0.0.1
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.10.2025 14:38 (yoko999).
Moj PC  
0 0 hvala 0
20 mjeseci
PzKpfw kaže...

@Sequel

Moraš ti gledati, kada tako drsko i sa lakoćom pišeš o piratskom sadržaju.

I digitalni kriminal jest kriminal. Samo se to nikako il sw slabo procesurira.

Trebalo bi to kao i za maricu-travicu, hvatati likove, pa da vidiš kako bi se plaća pretplata.

Dužan si prijaviti svako kršenje zakona, a osobito kriminal, koji se obično povezuje s težim djelima. Stoga ako si tako moralan i pravedan, otiđi u najbližu policijsku postaju i sve nas prijavi. U suprotnom ako to prešutiš, nisi ništa bolji od nas.

17 godina
yoko999 kaže...

Što s onima koji dobivaju HBO u paketu preko telekoma? Oće li i njima se to ukinuti ili povečati cijena telekom pretplate?

Kad je Netflix digao cijene pretplata nije išla gore, a ovo je već drugi servis koji je "besplatan" unutar postojeće telekom pretplate, a digao je cijene..?

Digli su proljetos istovremeno i cijenu fiksnog paketa u kojem je osnovni Netflix paket (kao zbog inflacije) i još dodatno cijenu Netflix nadoplate na premium.

Tako će vjerojatno i sad ;-)

A panjevi još nisu implementirali nadoplatu na HBO Premium paket (4k HDR) pa bar taj dio nemaju brigu :-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.10.2025 15:17 (Bitanga).
5 tjedana
PzKpfw kaže...

@Mutombo Dikembe

Zkj je sve poskupilo. Energenti pogotovo.

Moraliziraš. Zamisli da tebi netko ne isplati tvoje zarađene prihode.

Pa, možda jesu normalni, al nisu pošteni i legalisti.

Svi vi jednostavno ne cijenite tuđi rad i trud. Ništa čudno...

Samo budale poput tebe podržavaju poskupljenje

2 godine

kakvo razmišljanje i ista tema po 134543 put. stvarno ste čudo. ne stoji bezveze ona "sirotinjo i bogu si teška". i onda se čudite što su vam "lopovi" uvijek na čelu države.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice