HBO Max poskupljuje u Hrvatskoj za do 25%

poruka: 46
|
čitano: 8.903
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HBO Max poskupljuje u Hrvatskoj za do 25%".
9 godina

Dignite jos.  

23 0 hvala 0
14 godina

Nema problema, dobit će isti tretman ovaj mjesec kao i Xbox Gamepass ultimate.

23 0 hvala 1
16 godina

ja imam doživotni popust od 33% i plaćam 5,32 € po staroj cijeni, odnosno 6,66 € po novoj cijeni pa mi je žao prekinuti pretplatu kad se radi o relativno maloj cijeni, makar ga ne gledam baš često...

Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
Re: HBO Max poskupljuje u Hrvatskoj za do 25%
Znači, još jedan servis manje za plaćanje. Sve mi nešto drago kad dižu cijene, ne bih ih drugačije otkazao. Od silnih pretplata koje sam plaćao još je ostao Skyshowtime, PS Plus i VPN. Kako je krenulo, ostat će samo VPN.

15 0 hvala 1
13 godina

dobro me sjetilo da otkazem to

14 0 hvala 0
14 godina

I tako nakon Netflixa, HBO-a, MS365 ostade mi Music pretplata i PS Plus, a ako krajem godine ne bude poštenih popusta za PSPlus, ide i to na panj.

6,5 eur za netrpljenje domaćih radiovalova u autu ok je cijena.

Sve to ošlo u kuki. Pretplate su postale opake pijavice mjesečnog buđeta, a to je sve u nekoj sferi zabave, čak nije ni hobi...

Halo Bing! Kako bratac?

7 0 hvala 0
15 godina

Neznam, nemam nikakve pretplate, ni te me zanima gledanje TVa 

4 0 hvala 0
14 godina
Supertramp kaže...

ja imam doživotni popust od 33% i plaćam 5,32 € po staroj cijeni, odnosno 6,66 € po novoj cijeni pa mi je žao prekinuti pretplatu kad se radi o relativno maloj cijeni, makar ga ne gledam baš često...

Ja isto sam tog razmišljanja. Malo ga gledam, ali ponekad me dođe da samo pustim epizode TBBT, Sopranosa ili odgledam ponovo The Wire. Zadnje što sam odgledao je The Pitt i fenomenalna je te jedva čekam novu sezonu.

To je isto dok vidim Nutellu na akciji pa ju uzmem bez obzira što mi još stoji više od pola tegle doma

17 godina
Nemrem otkazati ni Netflix ni HBO jer ih imam unutar Tcom MAX L tarife - za koju još ne znam jel je UO ili ne.
Oni su rekli da nema UO.
Moj PC  
0 0 hvala 0
20 mjeseci

Upravo sam otkazao pretplatu, što je previše, previše je. Vraćam se intenzivnom korištenju gusarskih stranica, gdje dobijem još bolju kvalitetu videa za točno 0 eura .

31 0 hvala 0
11 godina
protjeran

Sve poskupljuje. Logično je da i svjetski servisi za distrubiciju video-sadržaja, moraju dignuti cijene.

Moramo samo pohvatiti ove kaj varaju i plaćaju kao da žive u Africi. Nije fer ne samo prema tuđim autorskim pravima, krađi, nego i prema drugim korisnicima.

Mac
Moj PC  
0 43 hvala 0
20 mjeseci
PzKpfw kaže...

Sve poskupljuje. Logično je da i svjetski servisi za distrubiciju video-sadržaja, moraju dignuti cijene.

Moramo samo pohvatiti ove kaj varaju i plaćaju kao da žive u Africi. Nije fer ne samo prema tuđim autorskim pravima, krađi, nego i prema drugim korisnicima.

Neka poskupljuje, to je njihovo pravo. Kažeš da oni moraju dignuti cijene? Ja to ne moram plaćati. Drago mi je da se slažemo. Živio .

I da me ne bi optužio da sam proklet, škrt, pirat i što li već ne, trpim već dugo YouTube pretplatu i njihovo iživljavanje nad pretplatnicima, pa onda i T-scam koji je poskupio 10 eura od trenutka potpisivanja ugovora do sada, a imam još pola godine ugovora pa će se fino na meni nakrasti.

Zaista sam pokušao dati priliku svima njima i što manje koristiti gusarske usluge, no kad te oni sami tjeraju od sebe, što mi preostaje? Da ih ja molim na koljenima?

16 godina
PzKpfw kaže...

Nemoj samo da budem bezobrazan, jer pokušavam smanjiti izljev bezobraznosti prema ljudima poput tebe.

Od prvog dana plaćam HBO Max u svim varijantama kako se mijenjao. Skyshowtime također plaćam od prvog dana. Nisam ni odustao kad su mi uvalili skuplji paket. Reko ajde, da probam legalno, platit, i gledat u miru. Bez zajebancije s torrentima i titlovima.

Prvo HBO Max, nema nikakvu videoteku, nađe se nešto ali 90% je smeće.

Drugo, Skyshowtime, videoteka isto u ku*cu. Ako se i nađe nešto, nemaju sve sezone. Od 12 sezona oni imaju posljednje 3. Gdje da gledam prethodne ? Ako i imaju sve sezone, nemaju titlove. 

Nisam pokrenuo ni jedan ni drugi bar 4 mjeseca. 

Ajde molim te, skrati mi muke i daj mi pametan savjet, gdje da gledam ono kaj hoću? Platio bi i 20 eura mjesečno, ali da ima sve kaj hoću gledati. 

Trenutno gledam NYPD, na ne legalan način jer se nema gdje gledati.

Reci mi koji servis ima seriju dostupnu s balkanskim titlovima ?

Odustao sam od PS plus, sad odustajem od HBO i Skyshowtime. Ostaje mi YouTube premium. Kako dugo, ne znam. 

www.nanosola.com
9 godina
Sequel kaže...

Vraćam se intenzivnom korištenju gusarskih stranica, gdje dobijem još bolju kvalitetu videa za točno 0 eura 

Mogu li biti radoznao a opet drzak pa pitati koje stranice koristis? 

20 mjeseci
Gebirgs kaže...

Mogu li biti radoznao a opet drzak pa pitati koje stranice koristis? 

Pored nekoliko privatnih gusarskih stranica, oslanjam se i na javne, poznate, no nisam siguran smije li ih se ovdje imenovati. Vjerojatno ih i ti koristiš.

8 godina

Zašto sam se ja skoro u potpunosti prebacio na Stremio - ne jeb...m ih više, em je sadžaja sve manje, em cijene idu svako malo gore.

Kad naprave nešto slično što su muzički servisi napravili (da imaju svi skoro sve isto) onda platim sa veseljem, ovako mi ne pada na pamet plačat 6-7 različitih servisa da nađem nešto pametno. Još samo da mi istekne besplatni Netflix onda i on leti!

Moj PC  
11 0 hvala 0
16 godina
Vracamo se na Torente.... 😉

8 0 hvala 0
15 godina
sina-k kaže...
Vracamo se na Torente.... 😉

Neki nikad nisu ni otišli 

11 godina
protjeran

@Sequel

Moraš ti gledati, kada tako drsko i sa lakoćom pišeš o piratskom sadržaju.

I digitalni kriminal jest kriminal. Samo se to nikako il sw slabo procesurira.

Trebalo bi to kao i za maricu-travicu, hvatati likove, pa da vidiš kako bi se plaća pretplata.

Mac
17 godina
PzKpfw kaže...

@Sequel

Moraš ti gledati, kada tako drsko i sa lakoćom pišeš o piratskom sadržaju.

I digitalni kriminal jest kriminal. Samo se to nikako il sw slabo procesurira.

Trebalo bi to kao i za maricu-travicu, hvatati likove, pa da vidiš kako bi se plaća pretplata.

a ti si kao neki moralist i pravednik u cijeloj ovoj priči? 

11 godina
protjeran

@Aldo

Nebitan sam u ovoj priči. Al, da poštuješ tuđi rad, te kada koristim neku uslugu koja se plaća, to i platim.

Primjer.) Mogao sam skinuti vrlo lako sa neta, jedan .pdf, a ja ga plaćam 20 dolara i još naručim hard print za sto eura.

Eto !!

Mac
14 godina
Ja sam otkazao pretplatu. Nakon toliko vremena. U biti hbo mi je bio dosta dobar. Odlični su im dokumentarci o preživljavanju, ubojstvima itd. Otkazao bih i Netflix, ali žena i djeca gledaju. Probao sam sa vpn da vidim kakva je ponuda u drugim državama. Nažalost, bolja nego kod nas. Kod nas neki dokumentarac 2 sezone, a u USA samo 24:) Danas negdje pročitao za razvalise! i isprobao na pc i jako dobro radi. Neke novije serije nemaju naše titlove. Već pogledao neke filmove na tome i definitivno ću nastaviti. Probao i skyshowtime. Za sada imaju tu najjeftiniju opciju za 4.99. Jedino im fali naših titlova za pojedine serije. Hbo, skyshowtime, ps plus... Sve to otkazao.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ponio sam knjigu (Hyperion) i pročitao je. S obzirom da nisam u HR, a super mi je knjiga i želim procitat drugi dio, skinuo sam epub s libgen i čitam dalje... Meanwhile naručujem knjigu online i uredno je plaćam, iako je vjerojatno nikad neću pročitat u papirnatoj verziji.
E sad, to mi je OK za knjige, ali takvi osjećaji mi se ne bude kad se radi o smeću koje mi preko ekrana servira reklame i najnoviju ideologiju. Oni su se već naplatili od product placementa, a ubogom piscu ce dobro doc koja kuna 😂

9 0 hvala 0
17 godina
PzKpfw kaže...

@Aldo

Nebitan sam u ovoj priči. Al, da poštuješ tuđi rad, te kada koristim neku uslugu koja se plaća, to i platim.

Primjer.) Mogao sam skinuti vrlo lako sa neta, jedan .pdf, a ja ga plaćam 20 dolara i još naručim hard print za sto eura.

Eto !!

Da bi reč reko!

AMD Ryzen 7900X3D; Gigabyte Gaming X670 X AX; G.Skill Trident Z5 Neo RGB DDR5-6000 C30 32 Gb; MSI 4090 24 Gb X Trio; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2
12 godina
PzKpfw kaže...

Možeš li mi molim te objasniti zašto MORAJU dignuti cijene? 

Također svačija moralna obaveza je piratizirati sadržaj od kompanija koje ne poštuju zakon, poput HBO-a.

Isto nije mi jasno zašto bi ljudi (normalni) kupovali isti proizvod po skupljoj cijeni svojevoljno, koji bi bio razlog za to?

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.10.2025 21:04 (Mutombo Dikembe).
17 godina
mateo kaže...
Ponio sam knjigu (Hyperion) i pročitao je. S obzirom da nisam u HR, a super mi je knjiga i želim procitat drugi dio, skinuo sam epub s libgen i čitam dalje... Meanwhile naručujem knjigu online i uredno je plaćam, iako je vjerojatno nikad neću pročitat u papirnatoj verziji.
E sad, to mi je OK za knjige, ali takvi osjećaji mi se ne bude kad se radi o smeću koje mi preko ekrana servira reklame i najnoviju ideologiju. Oni su se već naplatili od product placementa, a ubogom piscu ce dobro doc koja kuna 😂

Točno to. Otkad zadnjih par godina čitam knjige preporodio sam se. Ponekad pogledam i film snimljen po nekoj od tih knjiga i ugasim ga na pola kad vidim koliko je to loše, promijenjeno i površno.

I da, kupujem sve knjige, što digitalno što fizički. I kvalitetne stripove sam počeo kupovati.

I to me sve košta za jedan-dva reda veličine više od streaminga.

A streaminge ću svejedno i dalje još neko vrijeme plaćati jer nisam sam u obitelji i ne mislim nikome skidati i pripremati sadržaje za gledanje.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.10.2025 21:12 (Bitanga).
11 godina
protjeran

@Mutombo Dikembe

Zkj je sve poskupilo. Energenti pogotovo.

Moraliziraš. Zamisli da tebi netko ne isplati tvoje zarađene prihode.

Pa, možda jesu normalni, al nisu pošteni i legalisti.

Svi vi jednostavno ne cijenite tuđi rad i trud. Ništa čudno...

Mac
12 godina
PzKpfw kaže...

@Mutombo Dikembe

Zkj je sve poskupilo. Energenti pogotovo.

Moraliziraš. Zamisli da tebi netko ne isplati tvoje zarađene prihode.

Pa, možda jesu normalni, al nisu pošteni i legalisti.

Svi vi jednostavno ne cijenite tuđi rad i trud. Ništa čudno...

Znači nije da moraju, jednostavno žele još novaca. To se zove pohlepa.

Također HBO i Warner su se našli u mnogim tužbama za kršenje intelektualnog vlasništva, a krasti od lopova nije loše. Svaki prigovor s njihove strane je licemjeran.

Ljudi se osječaju pokradeno i prevareno da im netko želi skuplje naplatiti nešto. Sigurno bi i ti bio ljut da dođeš u dučan i naplate ti kruh 3x skuplje nego desetorici ispred tebe.

16 godina

Ja ću se samo pridružit podrugivanju hbo max aplikaciji koja se u Hr još uvijek nije priključila svim "piratskim" ili inim

programima s kojim bez problema možeš birat..oš nižu rezoluciju pa da se brže učita serija ili oš razvuć ekran skroz prek cijelog ekrana ili manje itd itd

Brate mili pa DOKAD ćeš razvlačit pare a ne ekran.. 

- - -Space may be the final frontier, but it's made in the Hollywood basement - - -

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice