"Hawk Tuah" djevojka iz viralnog videa opelješila

poruka: 35
|
čitano: 11.198
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na ""Hawk Tuah" djevojka iz viralnog videa opelješila ".
17 mjeseci

široka zajednica ulagača je poprilično izgubila

ulažeš u "Hawk Tuah" coin i očekuješ mir u svijetu . nekako mi nije žao niti jednog kupca takvog i sličnih sranja.

36 0 hvala 0
7 godina
Re: "Hawk Tuah" djevojka iz viralnog videa opelješ

Kako se odmah povlače pitanja prevare, tužbi, odvjetnika... Amerika Obožavam ih! 

AMD,........is that baba Su trying to sell us dog sh*t or what?
16 godina

Ako ste uložili u takav token, tko vam je kriv.

Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina

Iznevjerena su moja očekivanja da će kroz godinu dana Hawk Tuah coin postati glavna svjetska rezervna valuta umjesto USD-a!

15 0 hvala 1
6 mjeseci

6 0 hvala 1
16 godina
Svatko tko napravi ovakvu prevaru treba bit nagrađen, a ulagači kažnjeni. Drugim riječima, pravni sustav ne bi treba radit ništa u ovom slučaju. Ali ne, ajmo sad trošit novce poreznih obveznika da obeštetimo debile...

13 0 hvala 0
7 godina

Murica, F yeah! 

Moj PC  
15 0 hvala 0
5 godina
mateo kaže...
Svatko tko napravi ovakvu prevaru treba bit nagrađen, a ulagači kažnjeni. Drugim riječima, pravni sustav ne bi treba radit ništa u ovom slučaju. Ali ne, ajmo sad trošit novce poreznih obveznika da obeštetimo debile...

Ko ce ih obestetiti? Svi nesto se kunu u neovisnost coina o bankama i drzavi a kad popuse pare onda traze zastitu od te iste drzave....

9 godina

dobro je da u današnje vrijeme barem nekad vidimo darvinizam na djelu. Svatko tko je dao novce zaslužio ih je ispušiti 100%

Ali mi zaista nije jasna ta njezina popularnost, prvi put kad sam vidio taj video mi je bilo aj simpatično, ali već drugi put me boli ona stvar. Kako cijela nacija padne u trans oko toga, nju se zove u emisije, ona pokreće svoj podcast koji je među najgledanijima odmah, iskače iz paštete, odjednom najpopularnija osoba u SAD-u. To zapravo najviše govori o toj državi. 

Moj PC  
14 0 hvala 0
5 godina
Cansee kaže...

dobro je da u današnje vrijeme barem nekad vidimo darvinizam na djelu. Svatko tko je dao novce zaslužio ih je ispušiti 100%

Ali mi zaista nije jasna ta njezina popularnost, prvi put kad sam vidio taj video mi je bilo aj simpatično, ali već drugi put me boli ona stvar. Kako cijela nacija padne u trans oko toga, nju se zove u emisije, ona pokreće svoj podcast koji je među najgledanijima odmah, iskače iz paštete, odjednom najpopularnija osoba u SAD-u. To zapravo najviše govori o toj državi. 

Meni je fascinatnije da neko kao ona stvori napravi ili kako se to vec zove coin i neko ulozi prave pare u to? Na osnovu cega????? 

14 godina
Dobra stara engleska poslovica: "A fool and his money will soon part"

5 0 hvala 0
16 godina
dejo6 kaže...

Ako ste uložili u takav token, tko vam je kriv.

u krivu si: moralo je biti jasno naznačeno da se radi o shemi koja je bezvrijedna i s ciljem tipa marketinga, zabave ili štogod te da ulagači morjau biti svjesni u što ulaze. U suprotnom je jasna namjera da se ljude obmani i zaradni na njihovoj neinformiranosti

No ne budite naivni, pa oni koji će tužiti su itekako znali da će se ovo dogoditi i baš zato su i kupili, upravo da mogu tužiti i time na kraju zaraditi od Hawk Tuah, a ona naivka će na kraju platiti račun

I to vam je SAD, lešinarsko društvo gdje svatko svakog vreba da mu uzme novac na koji god može način

4 mjeseca
cvaja997 kaže...

Murica, F yeah! 

Morao sam guglati da vidim o čemu se radi, znači "žena,majka,kraljica" je založila svoj novac ( namijenjen edukaciji vlastite djece ) u crypto coin djevojke, koja se proslavila izjavom kako žena treba zadovoljiti muškarca da se pristojno izrazim.
 Wow, only in america... Onda opet ne znam zašto sam iznenađen nacija od 300M+ ljudi i najbolje što njihov sustav ima za ponuditi su pojedinci poput busha, bidena, harris, trumpa i sličnih...

13 godina
Cansee kaže...

To je stara stvar, netko se pojavi u nekom prilogu na tv ili videu na internetu koji zbog algoritma ili tko zna kojeg razloga postane viralan i želi iskoristiti maksimalno trenutak i izmilkati "shit out of it", kak' bi rekli naši stari. Bilo je i kod nas toga, Kristina Mandarina, "vježbaj pizda ti mat**", nema na kojem portalu i radio stanici nisu bili tjedan dana. U tom razdoblju što su izvukli, izvukli su, kad berba prođe onda si opet na starom. Ova je jako dobro iskoristila trenutak.

14 godina

Dokaz da ovom mutavom društvu 21. stoljeća možeš sve prodati.

Apsolutno ne žalim i ne bi im kune vratio kad su ograničene budale.

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
Moj PC  
5 0 hvala 0
9 godina
ante_etna kaže...
Cansee kaže...

To je stara stvar, netko se pojavi u nekom prilogu na tv ili videu na internetu koji zbog algoritma ili tko zna kojeg razloga postane viralan i želi iskoristiti maksimalno trenutak i izmilkati "shit out of it", kak' bi rekli naši stari. Bilo je i kod nas toga, Kristina Mandarina, "vježbaj pizda ti mat**", nema na kojem portalu i radio stanici nisu bili tjedan dana. U tom razdoblju što su izvukli, izvukli su, kad berba prođe onda si opet na starom. Ova je jako dobro iskoristila trenutak.

ma jasno je meni to, kužim da se nekome dogodi trenutak slave, ono što ne razumijem su budale koje i dalje prate tu osobu fanatično ili još gore da ju direktno pumpaju parama.

S druge strane ella dvornik ima stotine tisuća pratitelja, tako da me ništa više ne čudi. Osobno smatram da samo imbecili mogu pratiti tu aždaju.

4 mjeseca
Cansee kaže...
ante_etna kaže...
Cansee kaže...

ma jasno je meni to, kužim da se nekome dogodi trenutak slave, ono što ne razumijem su budale koje i dalje prate tu osobu fanatično ili još gore da ju direktno pumpaju parama.

S druge strane ella dvornik ima stotine tisuća pratitelja, tako da me ništa više ne čudi. Osobno smatram da samo imbecili mogu pratiti tu aždaju.

Vjerojatno prate jer se nadaju da će iz niškoristi i nerada pokupiti ideju kako zaraditi lovu kao dotični/e. 

https://linktr.ee/biciklisti.hrvatska
16 godina
Posmatrač kaže...

Meni je fascinatnije da neko kao ona stvori napravi ili kako se to vec zove coin i neko ulozi prave pare u to? Na osnovu cega????? 

Za napraviti meme coin ti trebaju dve stvari, meme, što ona je, i tehnička ekpia koja može postaviti coin, što mislim da danas nije posebno zahtevno. Štaviše, i očekivao bih da joj je tako neka ekipa prišla i rekla "Hej, imamo odličnu ideju..." Nisam još odgledao Coffeezillu, radoznao sam u kojoj meri je bila svesna šta se radi.

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
14 godina
To the moon

18 0 hvala 0
10 godina
Posmatrač kaže...

Kladim se, kada bi ušao u raspravu s kupcima tog balooncoina, da bi barem 25% njih objašnjavalo da su u kupnju ušli uvjereni kako je taj coin vezan uz dionice poslova koje je Hawk Tuah djevojka pokrenula kad je postala poznata, a još barem 65% njih bi objašnjavalo kako su mislili da je balooncoin vezan uz BitCoin. Pretpostavljam da je svega 10% kupaca ušlo u kupnju kao investiciju koja se nažalost ispuhala nedugo nakon lansiranja.

15 godina

Token je bil namjenjen ljudima koji nisu u kriptu, ljudima koji prvi puta koriste kripto.

To je izjava tvorca tog tokena.

Svatko ko je u kriptu zna da je token smeče, ali ljudi koji nisu u tome su popušili pare.

Nemreš vjerovat da su neki svu ušteđevinu bacili na to..navodno je neko bacil miljun dolara u token i prodal nazad za 30 K...svašta.

100% dokazan scam.

Da se mene pita..10-15 godina zatvora za glavne aktere.

1 1 hvala 0
16 godina

Nije ni prvi ni deseti rug pull. Dok se ne donese posebna regulativa koja to brani (ili dok neko ne presudi da je u pitanju piramidalna šema koja može doneti dobitak samo tako što posle tebe drugi daju novac), barabski, ali legalno.

Moja mama nema pojma o kriptu, ali me je celi život učila da pare ne rastu na drveću. Verujem da su i mame svih ovde radile isto. Neverovatno mi je da je neko zaista stavio svu svoju ušteđevinu (a da je ona pri tom veća od $100) na ovo.

Koliko god da ne zna kako kripto zapravo funkcioniše, moraš imati makar neku predstavu (koliko god pogrešnu) kako to u šta ulažeš generiše profit. Šta su zamišljali?!

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina

Nešto slično dogodilo se je i kod nas prije dvadesetak godina, samo što se nije radilo o kriptovalutama, jer tada nisu postojale, već o bankama. Jedna takva je bila Glumina banka, u koju su ljudi polagali velike novčane uloge. Neki gastarbajteri i milijune njemačkih maraka. Banka je davla kamatu na štednju koje je bila nekoliko puta veća od ostalih komercijalnih banaka. Radilo se o klasičnoj Ponzijevoj shemi. Banka je ubrzo bankrotirala, a ulagači su ostali bez svega. Sjećam se jednog gasarbajtera sa svojom ženom koji je plakao ispred TV kamera. U tu banku je uložio svu životnu ušteđevinu koju je zaradio u Njemačkoj i ostao na prosjačkom štapu. Ne znam što je u slučaju Glumina banke radila HNB, i ne samo te banke nego gotovo čitavog bankarskog sektora, koji je bankrotirao, da bi bio saniran novcima poreznih obveznika i prodan za 16 puta manju vrijednost od sanacije.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.12.2024 19:05 (zvir12).

5 0 hvala 3
14 godina

Dečki, možda sam ja jako zastario, ali kupovanje nekih nabrzinu smišljenih kriptovaluta izdanih od nekih muljatora mi se ne čini kao dobar način u ulaganje, npr. penziju. Zapravo je, za muljatore koji pelješe levate koji ulože veliku lovu, pa umjesto da se obogate, obogate nekog drugog a sami ostanu kao riba na suhom.

dolazim odmah - Godot
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina

Fora je da su otvoreno rekli da su im ciljna grupa bili ljudi koji je prate na društvenim mrežama, a u životu nisu kupili neki kripto, niti imaju pojma o tome. EDIT: Mislim, opet je glupo baciti iole veću količinu para na nešto što apsolutno ne razumeš, ali da, ciljali su na slabije obaveštenu ekipu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.12.2024 22:02 (Ivan(4)).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
zvir12 kaže...

Nešto slično dogodilo se je i kod nas prije dvadesetak godina, samo što se nije radilo o kriptovalutama, jer tada nisu postojale, već o bankama. Jedna takva je bila Glumina banka, u koju su ljudi polagali velike novčane uloge. Neki gastarbajteri i milijune njemačkih maraka. Banka je davla kamatu na štednju koje je bila nekoliko puta veća od ostalih komercijalnih banaka. Radilo se o klasičnoj Ponzijevoj shemi. Banka je ubrzo bankrotirala, a ulagači su ostali bez svega. Sjećam se jednog gasarbajtera sa svojom ženom koji je plakao ispred TV kamera. U tu banku je uložio svu životnu ušteđevinu koju je zaradio u Njemačkoj i ostao na prosjačkom štapu. Ne znam što je u slučaju Glumina banke radila HNB, i ne samo te banke nego gotovo čitavog bankarskog sektora, koji je bankrotirao, da bi bio saniran novcima poreznih obveznika i prodan za 16 puta manju vrijednost od sanacije.

Upravo tako - Glumina banka

No mnogi nisu svjesni da se vrlo slična shema desila i 2008. sa investicijskim fondovima u Hrvatskoj, kada su banke okrivile financijsku krizu u SAD-u zbog pada vrijednosti Hrvatskih fondova, dok je prava istina da su naše banke same umjetno pumpale vrijednost svojih fondova kako bi privukle narod da ulaže u te fondove. Pa su tako u portfelj fonda uvrštavale dionice hrvatskih tvrtki kojima su te iste banke bile većinski vlasnici, dakle i glavni donosioci odluka u tim tvrtkama, te su potom banke malo po malo i dalje kupovale dionice tih tvrtki, čime su uzrokovale umjetnu potražnju za tim dionicma i time rast cijena tih dionica. Rast cijena dionica je paralelno uzrokovao i rast indexa fonda. Ljudi su gledali taj rast i hrlili kupovati udijele u tim fondovima. Rast je bio takav da su neki fondovi imali prinos i preko 30% u godinu dana! I naravno, narod je kupovao sve više i više, fondovi su imali sve više i više novaca s kojim su moglu kupovati dionice tvrtki u svojoj kontroli po sve većoj i većoj cijeni. I onda se desio američki krah tržišta 2008. i to je bio savršeni coverup za naše banke da krenu prodavati svoje udjele dionicama tvrtki koje su imali pod svojom kontrolom. Obzirom da su počele prodavati dionice po suludo prenapuhanoj cijeni koju su same napumpane, banke su pri iskrcavanju odlično zaradile. To iskrcavanje dionica je uzrokovalo pad cijena dionica što je uzrokovalo pad indexa fondova i time vrijednosti udijela fondova, čime su svi koji su kupili prenapuhane udjele izgubili vrijednost tih udjela a banke su tu također zaradile jer nešto što su do jučer prodavale po punoj cijeni, sutradan nakon kraha je vrijedilo samo djelić toga po koliko su prodale naivnim građanima, dok su građanima ostali ti ispuhani udjeli

I tko je odgovarao za tu pljačku? Apsolutno je*eno nitko. Većina građana nije ni svjesna zakulisne igre i prevare banaka jer se radilo o financijski nepismenim građanima koji su samo znali da im bankar preko pulta uvaljuje nekakvu "kao bolju štednju u fondu s malim rizikom"

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.12.2024 8:51 (Ges).
14 godina

...

Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
Ges kaže...
zvir12 kaže...

Upravo tako - Glumina banka

No mnogi nisu svjesni da se vrlo slična shema desila i 2008. sa investicijskim fondovima u Hrvatskoj, kada su banke okrivile financijsku krizu u SAD-u zbog pada vrijednosti Hrvatskih fondova, dok je prava istina da su naše banke same umjetno pumpale vrijednost svojih fondova kako bi privukle narod da ulaže u te fondove. Pa su tako u portfelj fonda uvrštavale dionice hrvatskih tvrtki kojima su te iste banke bile većinski vlasnici, dakle i glavni donosioci odluka u tim tvrtkama, te su potom banke malo po malo i dalje kupovale dionice tih tvrtki, čime su uzrokovale umjetnu potražnju za tim dionicma i time rast cijena tih dionica. Rast cijena dionica je paralelno uzrokovao i rast indexa fonda. Ljudi su gledali taj rast i hrlili kupovati udijele u tim fondovima. Rast je bio takav da su neki fondovi imali prinos i preko 30% u godinu dana! I naravno, narod je kupovao sve više i više, fondovi su imali sve više i više novaca s kojim su moglu kupovati dionice tvrtki u svojoj kontroli po sve većoj i većoj cijeni. I onda se desio američki krah tržišta 2008. i to je bio savršeni coverup za naše banke da krenu prodavati svoje udjele dionicama tvrtki koje su imali pod svojom kontrolom. Obzirom da su počele prodavati dionice po suludo prenapuhanoj cijeni koju su same napumpane, banke su pri iskrcavanju odlično zaradile. To iskrcavanje dionica je uzrokovalo pad cijena dionica što je uzrokovalo pad indexa fondova i time vrijednosti udijela fondova, čime su svi koji su kupili prenapuhane udjele izgubili vrijednost tih udjela a banke su tu također zaradile jer nešto što su do jučer prodavale po punoj cijeni, sutradan nakon kraha je vrijedilo samo djelić toga po koliko su prodale naivnim građanima, dok su građanima ostali ti ispuhani udjeli

I tko je odgovarao za tu pljačku? Apsolutno je*eno nitko. Većina građana nije ni svjesna zakulisne igre i prevare banaka jer se radilo o financijski nepismenim građanima koji su samo znali da im bankar preko pulta uvaljuje nekakvu "kao bolju štednju u fondu s malim rizikom"

Čekaj da vidiš sljedeču "pljačku", kad zbog nepredviđenih "razloga" propadnu ovi danas popularni "trezorski zapisi".

Svaka čast hrabrima koji se osude ulagat u bilo šta u najkorumpiranijoj državu Evrope.

16 godina

To su državne obveznice? One ne bi smele propasti, jedino da bukvalno država bankrotira/prestane da postoji, inače bi morale biti apsolutno, daleko najsigurniji vid ulaganja.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.12.2024 13:47 (Ivan(4)).
Moj PC  
5 0 hvala 0
7 godina

Tehnički, kupovina fizičkog zlata sa certifikatom je najsigurnije ulaganje, odnosno sprečavanje inflacije. Kod mene osobno, ako jednog dana zaradim i nađem se u prilici viška kapitala, bit će nekretnine. Bez obzira na bilo kakav porez... Potom dionice tehnoloških tvrtki. Danas, da imam viška kapitala kakvih 100.000 eura, kupio bih za te novce najviše paketa dionica intela. Tvrtka je imala probleme, cijene dionica vjerojatno nikad neće bit niže, međutim neće propast. Toliko je važna tvrtka da će čak i kapitalistički SAD na bilo koji način uložit kapitala ako treba...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice