Hakeri omogućili desetke tisuća "besplatnih" ulazn

poruka: 4
|
čitano: 2.723
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Hakeri omogućili desetke tisuća "besplatnih" ulazn".
6 godina

Ovo je zanimljiva vijest: Reverse Engineering TicketMaster's Rotating Barcodes (SafeTix)

Lik je, nadrkan što mora instalirat aplikaciju i pristup internetu da bi imao njihov fensi QR kod, reverse engineerao generiranje tog QR koda i objavio proces online

4 0 hvala 3
15 godina

Hebeno. Svaka cast. Ovo podrzavam.

Industrija koja je kroz nepotizam i veze napravila oligopoliju.

Infrastruktura za ticketing systeme je u javnoj domeni. Svakih 6 mjeseci nikne nova aplikacija. Ticketmaster nema nikakve prednosti, a ima ocajno losu podrsku.

Kroz nepotizam su dobili ogromne ugovore tipa Live Nation i nabijaju tako bolesne marze kroz hidden feejve koji nemaju nikakvog smisla. A dam se kladit da Live Nation npr. kupuje karte sam od sebe i onda preprodaje po x5 cijeni.

0 0 hvala 0
10 godina

Ticketmaster je zlo koje savršeno predstavlja glazbenu industriju (ne glazbu, industriju) i u što se pretvorila u zadnjih 60 godina.

Pearl Jam ih je još u 90-tim odjebao i borio se protiv njih.

Nadglednik dina
Moj PC  
1 0 hvala 0
6 godina

Samo pogledaj prosječnu cijenu karte za koncert prije 5 godina i danas, doslovno su se utrostručile plus to da za malo popularnije izvođače nemaš šansu ni dobit kartu normalnim putem, ali gle čuda kod svih preprodavačakih servisa ih uvjek ima po duploj večoj cijeni.... bagra. Ok, je istina da na drugoj strani večina tih izvođača i živi od koncerata pošto se cd-evi više skoro ne prodaju, a streaming servisi daju siću - svejedno su svi skupa bagra kapitalistična 

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice