Gledate li TV Dnevnike?

poruka: 13
|
čitano: 3.582
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Gledate li TV Dnevnike?".
11 godina
protjeran
Gledate li TV Dnevnike?

Obavezno 3 dnevnika svaki dan + reprize. Portale isto tako redovito pratim, te komentare ispod njih.

-------

TV je relikt prošlosti, nešt za boomere začahurene u vremenskoj kapsuli. Vijesti, dnevnik, praćenje novosti, bla, bla,...to je bezveze. Tuđi problemi, nisu i moji problemi. Gledajte svoje posla. Važno i prevažno je biti neinformiran. Sve sami mesije, posebnjaci, niškoristi, vucibatine, zgubidani, kidare i balvurdija,...negativna, toxičnost, uspješni Dinamo...to se fakat isplati pratiti. Dobar tek!!

Rađe, gledam YT. Sam svoj režiser.

Mac
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.10.2025 7:30 (PzKpfw).
Moj PC  
6 4 hvala 0
12 mjeseci
Gledate li TV Dnevnike?

Dnevnike ne gledam zadnjih 15-ak godina, a TV programe općenito zadnjih 10-ak godina. Pratim par YT kanala + nešto web portala iz područja koje me zanimaju i to je sve.

6 0 hvala 0
16 godina
Re: Gledate li TV Dnevnike?
Počnem nadobudno gledati, onda ugledam plenkovića i izgubim volju za životom...

4 0 hvala 0
14 godina
Ponekad kasni ili treći dnevnik.Ove rane samo nekada u gostima kad svi bulje pa onda i ja s njima da ne ispadnem poseban....
Sve da i imam,otkud mi
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Gledate li TV Dnevnike?

zasto gledat nesto sta je lose?

ne gledam niti cu...ne zanimaju me politika,ratovi i slicne stvari

...potpis nije potreban...
Moj PC  
5 0 hvala 0
10 godina
od kad imam internet ne gledam tv program uopće. to je jako puno godina.
izuzeće bude neka tekma repke i sl.
Moj PC  
6 0 hvala 0
11 godina
Ispiranje mozga na najjače. Zaobilaziti u širokom luku...

6 0 hvala 0
13 godina
Gledate li TV Dnevnike?

TV gledaju penzioneri, nitko ispod 50g startosti ne gleda TV a ako to radi, vjerovatno je neki njonjovac :)

youtube i to je to!!!

0 0 hvala 0
9 godina
LudaRajcica kaže...

TV gledaju penzioneri, nitko ispod 50g startosti ne gleda TV a ako to radi, vjerovatno je neki njonjovac :)

youtube i to je to!!!

Ne gledamo ni mi iznad pedesetih 

waaagh ;
12 godina
Gledate li TV Dnevnike?

Ja nekad krenem gledati središnji dnevnik, vidim najavu najvažnijih vijesti i onda krene prvi prilog i gledam ja, a oni vrte li ga vrte, melju o jednoj temi 15 minuta i onda se sjetim da sad po novom dnevnik traje sat vremena. Pa reko Isuse bože, kome se da toliko dugo gledati dnevnik.

1 0 hvala 0
14 godina
Gledate li TV Dnevnike?

Ja gledao neki dan, vidim ne čita više ni Silvije Hum ni Zvonko Letica.

0 0 hvala 0
10 godina
Gledate li TV Dnevnike?

Gledam povremeno, a onda se svaki puta razočaram kako spikeri, koji danas drže pozicije u udarnim informativnim terminima, ne znaju:

- ispravno naglašavati pojedine (većinu?) riječi

- naglašavati ispravne riječi u rečenicama

- koristiti interpunkcije u rečenicama ili između rečenica

- postavljati kvalitetna pitanja sugovornicimi ili vlastitim reporterima kako bi im prepustili riječ (prepuštanje rječi izjavnom rečenicom i prozivanjem imena sugovornika s upitnikom je postala nova normalna razina bezobzirnosti...)

Izgleda da je cijela nova "mlada" generacija spikera totalno zaboravila, ili nije niti ispravno naučila, vještinu govora i govorništva koje je nekada bila vrhunska vještina i milina za gledati a pogotovo slušati.

A to sve je i bez ulaženja u diskusiju razini kvalitete i nepristranosti izvještavanja o temama koje bi trebale biti relevantne gledateljstvu.

#tužno :-(

1 0 hvala 1
14 godina
dpc kaže...

Gledam povremeno, a onda se svaki puta razočaram kako spikeri, koji danas drže pozicije u udarnim informativnim terminima, ne znaju:

- ispravno naglašavati pojedine (većinu?) riječi

- naglašavati ispravne riječi u rečenicama

- koristiti interpunkcije u rečenicama ili između rečenica

- postavljati kvalitetna pitanja sugovornicimiili vlastitim reporterima kako bi im prepustili riječ (prepuštanje rječiizjavnom rečenicom i prozivanjem imena sugovornika s upitnikom je postala nova normalna razina bezobzirnosti...)

Izgleda da je cijela nova "mlada" generacija spikera totalno zaboravila, ili nije niti ispravno naučila, vještinu govora i govorništva koje je nekada bila vrhunska vještina i milina za gledati a pogotovo slušati.

A to sve je i bez ulaženja u diskusiju razini kvalitete i nepristranosti izvještavanja o temama koje bi trebale biti relevantne gledateljstvu.

#tužno :-(

Slažem se. Možda je to zato jer su interpunkcije zeznuta stvar koja zahtijeva cjeloživotno učenje.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice