Kako GameStop ima više love od eBay-a? 
Pixel 4A (HTC 10 | HTC 8X :) no more)
Kako GameStop ima više love od eBay-a? 
Pixel 4A (HTC 10 | HTC 8X :) no more)
I mene ovo interesuje. Nisu li ovi bili bankrotirali ili pred bankrotom nedavno?
I mene ovo interesuje. Nisu li ovi bili bankrotirali ili pred bankrotom nedavno?
Gamestop ima pozicije u eBay dionicama vrijedne oko 12b $, ovom ponudom dizu cijenu eBay dionici i povecavaju profit svoje pozicije. Ali zapravo ova ponuda je prva i cekaju se druge firme, koje zapravo zele eBay da ponude i vise od 125$ po dionici koliko GME nudi.
Samim povecanjem ponude, dionica ce rasti, kao i profit GME-a, koji ce onda posljedicno napumpat sam svoju dionicu i vjerovatno prodati da bi dobili cistu lovu.
Otprilike.
Gamestop ima pozicije u eBay dionicama vrijedne oko 12b $, ovom ponudom dizu cijenu eBay dionici i povecavaju profit svoje pozicije. Ali zapravo ova ponuda je prva i cekaju se druge firme, koje zapravo zele eBay da ponude i vise od 125$ po dionici koliko GME nudi.
Samim povecanjem ponude, dionica ce rasti, kao i profit GME-a, koji ce onda posljedicno napumpat sam svoju dionicu i vjerovatno prodati da bi dobili cistu lovu.
Otprilike.
A zamisli scenarij da Ebay pristane :D
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Kod nas ne toliko, ali USA i UK i dalje deru zbog polovnih stvari. Kod nas je većinom to beskorisno zbog velike poštarine. Tu i tamo sam znao nešto za auto uzeti iz DE ako nije prevelika poštarina
Otprilike.
A zamisli scenarij da Ebay pristane :D
Financijski granicno - nemoguce, ali u tom slucaju i da se desi, Gamestop bi napravio probleme firmama poput Shopify-a, Amazona i slicnima najvise zbog cinjenice da Ebay kao firma posluje pozitivno u zadnjih par godina.
Pa postoji i neka sansa da bi tu bilo koristi za svih, ali ne zaboraviti da je trziste za Pokemon karte tj. trejdanje istih i slicno postalo bitno velikim igracima. Trziste ide od 30 milijardi $ do predvidanja od oko 75, svi zele dio, a Ebay ima dobru startnu poziciju.
dabogda i meni ne cvjetale ruže sa tvrkom od 46 milijardi...
kako je napisao gore kolega, izgleda kao još jedna GameStop manipulacija dionicama.
Koristimo mi u BiH. Imamo servis preko kojeg narucujemo robu iz Amerike. do 500gr dostava košta 11 dolara. A nekad je dostava bila 7 dolara. S obzirom na pad vrijednosti dolara i da je naša konvertibilna marka valuta vezana za euro, i dalje nam je isplativo kupovati iz Amerike.
Prije nekoliko godina sam platio objektiv iz Japana 5$ dostavu, ako se dobro sjecam, i to direktna dostava, a sam objektiv je bio 20ak $.
Ja kupujem preko .de inačice ebaya i isplati se za neke stvari. Temu i ostale expresse zaobilazim, zbog slučaja da treba nešto reklamirati.
Nedavno sam kupio neki rabljeni 10TB HDD za neku sitnu cifru, požalio se da baš i nije onakav kakav je trebao biti.
Rekli da ga bacim, poslali drugi bez potrebe za povratom. Ja reparirao taj stari sa HDD-regeneratorom i radi ko urica.
Nije baš fer od mene, ali da se naletiti na dobrih rabljenih (a i novih) stvarčica bolje kvalitete od kineza ili što kinez ne prodaje, cjenovno vrlo prihvatljive.
Da ne spomenem da sam preko ebaya prodao par stvari, a i kupio 5G ruter nekorišten u pola cijene novog..
Iako nas carine ponekad pošteno 'udare po džepu', eBay mi je i dalje nezamjenjiv izvor za specifične dijelove koje je kod nas nemoguće locirati.
Bilo da kupujem iz Europe radi brzine ili povlačim rijetke stvari iz Amerike, izbor je jednostavno neusporediv.
Do sada sam imao odlična iskustva i s kupnjom i s prodajom; uz malo opreza i provjeru recenzija, stvarno se može doći do vrhunskih ulova.