War Thunder? Popularan naslov? Eventualnom kupnjom premium aviona ili tenka ne dobiješ prednost.
Free-to-play a ne Pay-to-win - 10 igara sa pošteni
- poruka: 31
- |
- čitano: 12.391
- |
- moderatori:
vincimus
Prati li tko novosti oko UT-a?
Kad bi trebao izaći?
Hoće li ikada?
World of tanks, premda silver ide tesko bez prem tenka
preporučam dirty bomb
preporučam dirty bomb
Svakako!
Hearthstone.
Ne!
Osobno igram Path of Exile vec jedno 2 god i mogu rec da mi je to unazad nekoliko godina defitivno najbolja igra, naravno ko voli takav tip igre.Stash predstavlja mali problem ali za jako jeftine pare se da na akciji uzet par stash tabova i to je to, cisto sumljam da je ikome problem odvojit ~6 eur(3 stash taba) za stotine sati igre.
Uskoro izlazi i nova zakrpa koja opet donosi pregrst novih stvari i novu ligu tako da ako netko trazi slican zanr igre, preporucujem.
Da ali samo Wings of Liberty a ostatak je 40 eura. Za igru staru 7 godina.
War Thunder? Popularan naslov? Eventualnom kupnjom premium aviona ili tenka ne dobiješ prednost.
Potpis. WT je čisti pay-to-progress-faster. Zapravo ni ne moraš kupit premium time ili vozilo jer obični talisman na standardnom vozilu je dovoljan. A čak i to se može dobit besplatno.
Dam glas i dalje broj glasova isti,uradim refresh i dalje isti a prihvatio mi glas. Sva cast developerima stvarno su vrijedni svake kune!
Ide igra polagano...jednom sam upa u team sa nekoliko hrvata...luda kuca
Kroz tekst sam naletio na anketu da li mislite da su lootboxevi kockanje, pa koja je razlika izmedu toga da otides do aparata, stavis novce i cekas povoljan rezultat ili isto to napravis kad platis za lootbox? Ovih 5% koji su glasali da nije valjds nikad nisu culi za aparate i vockice.
https://m.youtube.com/watch?v=Cym2uSYdeOM
fali vam lol
Fali Heroes of Storm, LOL, SMITE.
Prati li tko novosti oko UT-a?
Kad bi trebao izaći?
Hoće li ikada?
ja mislim da je propalo čitao sam prije par mjeseci, ali me nemoj uzeti za riječ
Ja sam upravo skužio da možeš više puta za redom glasati na istoj anketi i sve se uvažava. Trebalo bi to popraviti.
Dam glas i dalje broj glasova isti,uradim refresh i dalje isti a prihvatio mi glas. Sva cast developerima stvarno su vrijedni svake kune!
Moraš klinuti da potvrdi tvoj glas ispod zadnjeg ponuđenog izbora.
i ideš refresh stranice te opet možeš
Aha, trebam poslat glas. Zasto ne napraviti odmah kad se kliknedaprihvati glas:)
dolje ptw! živio ftp! živio tpb!
Evo jučer sam instalirao SC2 i HOTS se plaća a LOTV je samo početak free prvih par misija tj plaća se.
Igram CO-OP i single player i govorim o sp-u Otkljčan je samo wings of liberty.
wings of liberty je free za sve ali hots je free jedino ako ste već imali kupljeni liberty pa sada dobivate hots badava. ako tek sada uzimate besplatan liberty, hots se plaća
Plaća se i LOTV. A kad pogledaš cijenu opet je pljačka. 35 eura dvostruki paket i 59 za deluxe.