Fractal Design Refine - Za fine pozadine

poruka: 18
|
čitano: 3.771
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Fractal Design Refine - Za fine pozadine".
13 godina

Davor ni po čemu ne mogu zaključiti jesi li ju isprobao ili samo pišeš na osnovu dostupnih materijala po internetu?

Batllelog: sudy_freak | Steam: sudy_freak | PUBG: slav_baba_yaga
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Fractal Design Refine - Za fine pozadine

Teško da ju je isprobao jer bi onda imali u članku njegove fotografije. A ovo što vidimo mi baš ne stvara dojam da je to on fotografirao.

16 godina

ako nije isprobana, onda recenzija nema smisla.

inace mi izgleda zanimljivo

estetski izgleda super, jos ako je udobna kao sta kazu mogu bi je uzet

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Izzy kaže...

Teško da ju je isprobao jer bi onda imali u članku njegove fotografije. A ovo što vidimo mi baš ne stvara dojam da je to on fotografirao.

Upravo to i mislim.

Pratim ovu stolicu otkako ju je Fractal predstavio, tako da s priličnim interesom pratim sve oko toga.

Mesh mi se izuzetno sviđa i razmišljam o zamjeni SL Titana 2020.

12 godina

Gamerska stolica, a nosivost 125 kg

8 0 hvala 0
16 godina
moderator
Naravno da sam isprobao, koristio sam ju umjesto svoje standardne stolice zadnja tri tjedna. Na više mjesta u recenziji komentiram kakva je pod dupetom osobe koja je na gornjem kraju preporučene kilaže i visine - ta osoba sam ja 😁

Ako trebaš informacije o bilo kojem aspektu stolice iz prve ruke, a da nije spomenut u opisu, javi što te zanima. Stolica je, ukratko, odlična. Jedini razlog zašto sam ju vratio, umjesto da od Fractala tražim račun, jest to što sjedište ima nakošene rubove. Često sjedim na vlastitoj nozi i u turskom sjedu, a prevelik sam da bih to mogao izvesti u stolici koja nema ravno sjedište (kao što su Steelcase Please i HM Embody, primjerice).

Jedno upozorenje za mesh varijantu, kolega s TechPowerUpa je dobio nju na test i kaže da je mesh jako hrapav, do te mjere da ga smeta za kožu dok sjedi u kratkim hlačama. Svakako treba proučiti što kažu druge recenzije za mesh izvedbu. Možda nažicam da pošalju i nju na test pa provjerim.

Fractal po običaju ima vrhunske press fotke, koje prikazuju stolicu sa svih strana, stoga nisam imao što sam dodatno fotkati.
Never put Dolby on snake detectors.
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.9.2024 20:18 (Davor).
13 godina
Davor kaže...
Naravno da sam isprobao, koristio sam ju umjesto svoje standardne stolice zadnja tri tjedna. Na više mjesta u recenziji komentiram kakva je pod dupetom osobe koja je na gornjem kraju preporučene kilaže i visine - ta osoba sam ja 😁

Ako trebaš informacije o bilo kojem aspektu stolice iz prve ruke, a da nije spomenut u opisu, javi što te zanima. Stolica je, ukratko, odlična. Jedini razlog zašto sam ju vratio, umjesto da od Fractala tražim račun, jest to što sjedište ima nakošene rubove. Često sjedim na vlastitoj nozi i u turskom sjedu, a prevelik sam da bih to mogao izvesti u stolici koja nema ravno sjedište (kao što su Steelcase Please i HM Embody, primjerice).

Jedno upozorenje za mesh varijantu, kolega s TechPowerUpa je dobio nju na test i kaže da je mesh jako hrapav, do te mjere da ga smeta za kožu dok sjedi u kratkim hlačama. Svakako treba proučiti što kažu druge recenzije za mesh izvedbu. Možda nažicam da pošalju i nju na test pa provjerim.

Fractal po običaju ima vrhunske press fotke, koje prikazuju stolicu sa svih strana, stoga nisam imao što sam dodatno fotkati.

Hvala ti!

Zapravo, odgovorio si mi sve što me zanimalo.

Kad sam ju vidio na teaserima koji je Fractal ovo ljeto nabacivao, pribojavao sam se udubljenog sjedišta.

Međutim vidjevši konačni proizvod i s obzirom na ovo boldano, mislim da ću zadržati svog Titana 2020. Baš iz tog razloga.

Ne volim ta udubljena, sportska sjedala baš iz tog razloga.

Estetski nema zamjerke, kvalitetom izrade ćemo tek vidjeti, ali udubljeno sjedište je definitivno deal breaker preko kojeg ne mogu preći.

16 godina
moderator

Za nevjernike, sjetio sam se da je kamera u garaži zabilježila sinoćnje pakiranje, pa evo, možda ga nisam fotkao, ali zato imam polusatni video 

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.9.2024 9:34 (Davor).
Moj PC  
9 0 hvala 1
16 godina
moderator
sudy_freak kaže...

Hvala ti!

Zapravo, odgovorio si mi sve što me zanimalo.

Kad sam ju vidio na teaserima koji je Fractal ovo ljeto nabacivao, pribojavao sam se udubljenog sjedišta.

Međutim vidjevši konačni proizvod i s obzirom na ovo boldano, mislim da ću zadržati svog Titana 2020. Baš iz tog razloga.

Ne volim ta udubljena, sportska sjedala baš iz tog razloga.

Estetski nema zamjerke, kvalitetom izrade ćemo tek vidjeti, ali udubljeno sjedište je definitivno deal breaker preko kojeg ne mogu preći.

Isto tako i kod mene. Doduše, ovo sjedalo je zbilja minimalno udubljeno (recimo, sveti Aeron je EKSTREMNO udubljen u odnosu na Refine), ali ako sjediš na nozi i velik si, it's a no go.

BTW čitam danas po Redditu da pojedinci mijenjaju Embody za Refine i kunu se da su se preporodili. Suludo. Fractalu se ne može osporiti da je odlično pogodio s ovim proizvodom, ali da je za svakoga, svakako nije.

11 godina

Gdje bi se ovo moglo naručiti, jel može neki link na neki shop ...

0 0 hvala 0
9 godina

Mene najviše odbija od tih stolica visoki naslon za glavu. To mi je užas. Ionako nikad ne držim glavu na tome, a sprječava me da se lijepo rastegnem i zabacim glavu nazad kad to poželim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
njofra13 kaže...

Gdje bi se ovo moglo naručiti, jel može neki link na neki shop ...

Pogledaj ovdje, a ako ne nađeš nikoga tko šalje u HR, možeš si poslati na Mailboxde (što je u pravilu besplatno) i onda ti oni proslijede u HR. Kad će stolica doći u hrvatske trgovine i hoće li uopće, zasad nije poznato.

8 godina

Gaymerska stolica.

Prosječno glup i umjereno lud
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Mozda neka usporedba sa Asus ROG Destrier?

https://rog.asus.com/apparel-bags-gear/gear/rog-destrier-ergo-gaming-chair-model/

Destrier-a sam isprobao i nikako mi nije sjeo. Pretvrd, naslon malo prenizak.

Sjedalo se mrvicu micalo naprijed-nazad kada je lockano.

Vratio se prastarom Ergo Humanu.

Sada bi ipak volio isprobati stolicu prije nego sto kliknem Buy In Now preko weba.

0 0 hvala 0
13 godina
Jedan od vecih recenzenata stolica je isprobao i isto nahvalio

https://m.youtube.com/watch?v=GVjsJPKaBLk

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Wespen kaže...

Mozda neka usporedba sa Asus ROG Destrier?

https://rog.asus.com/apparel-bags-gear/gear/rog-destrier-ergo-gaming-chair-model/

Destrier-a sam isprobao i nikako mi nije sjeo. Pretvrd, naslon malo prenizak.

Sjedalo se mrvicu micalo naprijed-nazad kada je lockano.

Vratio se prastarom Ergo Humanu.

Sada bi ipak volio isprobati stolicu prije nego sto kliknem Buy In Now preko weba.

Nažalost nemam nikakvog iskustva s ROG Destrierom pa ne mogu usporediti s Refineom.

11 godina
Zgodan dildo imas na prozoru :)
16 godina
moderator
trolaslavonska kaže...
Zgodan dildo imas na prozoru :)

To je za usporediti je li ljepše sjesti na njega, ili na stolac koji je trenutačno na testu 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice