Benzinski motor + elektro motor... izvrsna kombinacija za bezbroj problema. Potrošnja kao i benzinski 1.5 TSI bez ikakvih dodataka od kojih može zaboliti glava.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Daj mi pokaži kako to, jer ti teza baš ne drži vodu (hint: Octavia s tim motorom guta debelo više od 5-6l u gradu, provjereno "na vlastitoj koži")
jel ima taj auto remote hladenje/grijanje? to mi je super feature Tesle jer nemam garazu, a htio bih da mi novi auto ima tu mogucnost...
jel ima taj auto remote hladenje/grijanje? to mi je super feature Tesle jer nemam garazu, a htio bih da mi novi auto ima tu mogucnost posto nemam garazu...
Ti prizivaš klimu koja nije regulirana (?samo ) fizičkom tipkom...
jel ima taj auto remote hladenje/grijanje? to mi je super feature Tesle jer nemam garazu, a htio bih da mi novi auto ima tu mogucnost posto nemam garazu...
Ti prizivaš klimu koja nije regulirana (?samo ) fizičkom tipkom...
ne kužim te, kakvo prizivanje neregulirane klime i kakve fizicke tipke? postoji aplikacija forthing koliko sam sad vidio, ali ima jedan review i taj veli da se auto ne moze povezati... bilo bi ok da to prokomentira netko tko je koristio/vozio ovaj ili neki drugi forthing