Forthing S7 REEV: Kineska limuzina koja ima bolji

poruka: 5
|
čitano: 5.973
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Forthing S7 REEV: Kineska limuzina koja ima bolji ".
14 godina

Benzinski motor + elektro motor... izvrsna kombinacija za bezbroj problema. Potrošnja kao i benzinski 1.5 TSI bez ikakvih dodataka od kojih može zaboliti glava. 

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Forthing S7 REEV: Kineska limuzina koja ima bo
Emmm, 5-6l troši u gradu običan 1.5 TSI?
Daj mi pokaži kako to, jer ti teza baš ne drži vodu (hint: Octavia s tim motorom guta debelo više od 5-6l u gradu, provjereno "na vlastitoj koži")
17 godina

jel ima taj auto remote hladenje/grijanje? to mi je super feature Tesle jer nemam garazu, a htio bih da mi novi auto ima tu mogucnost... 

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.6.2026 16:06 (Blade18).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Blade18 kaže...

jel ima taj auto remote hladenje/grijanje? to mi je super feature Tesle jer nemam garazu, a htio bih da mi novi auto ima tu mogucnost posto nemam garazu... 

Ti prizivaš klimu koja nije regulirana (?samo ) fizičkom tipkom...

17 godina
telefon 2 kaže...
Blade18 kaže...

jel ima taj auto remote hladenje/grijanje? to mi je super feature Tesle jer nemam garazu, a htio bih da mi novi auto ima tu mogucnost posto nemam garazu... 

Ti prizivaš klimu koja nije regulirana (?samo ) fizičkom tipkom...

ne kužim te, kakvo prizivanje neregulirane klime i kakve fizicke tipke? postoji aplikacija forthing koliko sam sad vidio, ali ima jedan review i taj veli da se auto ne moze povezati... bilo bi ok da to prokomentira netko tko je koristio/vozio ovaj ili neki drugi forthing

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice