kako ljude natirati da ne koriste torrente...tako da većina bude negledljivo
Filmovi kojima se najviše veselimo u 2025. godini
- poruka: 3
- |
- čitano: 1.155
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
tako je, sve izgleda loše, a ovo kad vidim ponovno Supermana da se snima i opća pomama po mrežama, pa jebote led jel vam nije već dosadilo??
Jedino što mi izgleda dobro od onog što će izaći, ali u 2026. je od Nolana Odiseja, s njim nema greške, a i jako mi je zanimljivo da se uhvatio grčke mitologije. Tu nas čeka sigurno 3 sata epskog spektakla.
tako je, sve izgleda loše, a ovo kad vidim ponovno Supermana da se snima i opća pomama po mrežama, pa jebote led jel vam nije već dosadilo??
Jedino što mi izgleda dobro od onog što će izaći, ali u 2026. je od Nolana Odiseja, s njim nema greške, a i jako mi je zanimljivo da se uhvatio grčke mitologije. Tu nas čeka sigurno 3 sata epskog spektakla.
Opca pomama je jer ne glumi Henri Cavill pa svi pljuju s razlogom, definitivo po mnogima najsuperman ikada, jednostavno covjek je roden da to bude. Ovaj novi je koliko sam shvatio neki remake neke druge price pa ce se Henri vjerovatno vratiti poslje da nastavi dalje svoju pricu. Iako koliko sam vidio dosta doga je doslovno iskopirano sto mi se nikako ne svida no svejedno cu ga pogledati jer volim dc i marvel svijet!