-ili stvarno misliš-tvrdiš da si iza vpn-a skriven-nedostupan 'organima' koji imaju sve potrebne resurse, alate, znanje? -smiješno i tužno istovremeno ako je tako.. ok?
Ok, za ovo me je kao Thompsona, zmija za srce ugrizla
"Smiješno i tužno istovremeno", pravi poeta i inf. stručnjak
Borim se s tobom preko umjetne inteligencije; 
ExpressVPN se smatra jednim od najboljih VPN-ova za torrenting jer podržava P2P promet na svim poslužiteljima, ima strogu politiku "bez zapisivanja" (no-logs policy) i koristi RAM-based poslužitelje koji brišu podatke pri svakom ponovnom pokretanju.
Evo što to znači u praksi:
Hrvatska policija/ISP ne vide što radiš: Kada je ExpressVPN uključen, tvoj davatelj internetskih usluga (ISP) i hrvatska policija vide samo da si povezan na VPN poslužitelj, ali ne mogu vidjeti koje torrente downloadaš ili seadaš, niti koje stranice posjećuješ.
Anonimna IP adresa: Umjesto tvoje stvarne IP adrese, javno je vidljiva IP adresa ExpressVPN-a. To znači da nositelji autorskih prava ne mogu lako povezati aktivnost s tobom.
Politika bez logova: Čak i ako bi policija došla do ExpressVPN-a, oni nemaju što predati jer ne spremaju zapise o aktivnostima korisnika.
Kill Switch: ExpressVPN ima "Network Lock" (kill switch) koji prekida internet ako VPN veza padne, čime se sprječava curenje tvoje prave IP adrese.
Rizici i važne mjere opreza:
Slopo opće ponašanje: Ako se putem torrenta skine maliciozni softver koji ukrade tvoje podatke, ili ako se ulogiraš u svoj osobni profil (Facebook, e-mail) dok je VPN aktivan, tvoj identitet se može otkriti neovisno o VPN-u.
Moraš koristiti Kill Switch: Provjeri je li u postavkama aktiviran Network Lock.
Legalnost: Iako je korištenje VPN-a legalno, seedanje zaštićenog sadržaja i dalje krši autorska prava.
Ajde stručnjak, idemo dalje, ja sam kod Vučića u gostima 
Ali komplicirate bezveze. Drzava kaze nema vpna i nece ga biti.
Volim zguza
Nemereš sotim ihušom, kad je on uvijek u pravu
Ako ne daju, oću pare nazad za moj vipien

Gledam te!