EU ublažio pravila o zamjenjivim baterijama za nos

poruka: 7
|
čitano: 2.462
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "EU ublažio pravila o zamjenjivim baterijama za nos".
16 godina

Sta se mene tice ne tribaju se vise pravit da nesto rade da opravdaju place, nek samo side gori i ne rade nista jer samo se sranjima bave

It aint what you dont know that gets you into trouble. Its what you know for sure that just aint so

6 0 hvala 1
8 godina

Metine očale su točno ono što su državni aparati jedva dočekali, jer sada će hrpa idiota šetat okolo i snimat sve živo moguće.... ma milina! Nadzor kojeg same ovce podupiru i to sa veseljem!

Moj PC  
6 1 hvala 1
16 godina
Re: EU ublažio pravila o zamjenjivim baterijama za
Ti nikolodeon sigurno imas 3210 pa te niko "ne vidi"...
Brkoni
16 godina

Veci je problem sta ce se ekipa odrasla pod staklenin zvonon cudit kad im neko na ulici slomije nos jer nose te cvike

It aint what you dont know that gets you into trouble. Its what you know for sure that just aint so

3 0 hvala 0
8 godina
stirko55 kaže...

Veci je problem sta ce se ekipa odrasla pod staklenin zvonon cudit kad im neko na ulici slomije nos jer nose te cvike

Slomit nos i maznit cvike 

2 godine

EU je toliko 'napredna', da ne stignu birokratski popratit tehnologiju što ostatak svijeta proizvede.

2 0 hvala 0
16 godina
Mislim da je veci problem sta oni ne shvacaju da se svijet toliko brzo mijenja da reaktivne kontrole ne donose nikakav ucinak vise

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice