Elon Musk zbog „varanja” izbačen iz Path of Exilea

poruka: 41
|
čitano: 11.102
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Elon Musk zbog „varanja” izbačen iz Path of Exilea".
15 godina
Re: Elon Musk zbog „varanja” izbačen iz Path of Ex
Aldo kaže...
notloB kaže...
Vandit kaže...

"Ne mogu vjerovati da netko može biti istovremeno toliko inteligentan i toliki kreten". 

A što onda reći o autističnom predsjedniku s narcissistic personality disorderom, narodnim jezikom, bahati kreten..

ili o trenutnom predsjedniku, dementnom krimosu, glavi kriminalne obitelji, koji ovih dana dijeli više oprosta nego papa pred Uskrs. Ili pak o njegovoj potkapacitiranoj blago retardiranoj woke potpredsjednici...

3 mjeseca
Moj Elone Mašče ovi iz duboke države (niše) dolaze po tebe. Jadan sa svih ga strana stišću i pritišću.

1 3 hvala 0
12 godina
Takoder mislim da placa nekog da igra umjesto njega, ali zna na X-u imati livestreamove gdje ga se bas vidi da igra i igra dobro.

1 0 hvala 0
15 godina
Great Scott! kaže...
Takoder mislim da placa nekog da igra umjesto njega, ali zna na X-u imati livestreamove gdje ga se bas vidi da igra i igra dobro.

Nije deep fejk striiim? 

4 godine

Sve što Elon kaže ili napravi treba gledati iz perspektive da je lik 100% uvjeren da je ovaj svijet simulacija i da je on jedini (ili jedan od većih) igrača.

Akcije koje on radi su usmjerene na razvoj tog svijeta i dovođenje na neki slijedeći nivo. 
Briga o ljudima je u funkciji tog napredovanja.

Ovo je pozitivno za nas jer se čini da smo mi jedan od bitnijih resursa koji je potreban za prelazak na drugi nivo.

2 2 hvala 0
3 godine
JozoOkidach kaže...

Sve što Elon kaže ili napravi treba gledati iz perspektive da je lik 100% uvjeren da je ovaj svijet simulacija i da je on jedini (ili jedan od većih) igrača.

Akcije koje on radi su usmjerene na razvoj tog svijeta i dovođenje na neki slijedeći nivo. 

Ovo je pozitivno za nas jer se čini da smo mi jedan od bitnijih resursa koji je potreban za prelazak na drugi nivo.

Kad sad razmislim, to uopće nije čudno razmišljanje za najbogatijeg čovjeka na zemlji, jednom ga je usralo pa možda je stvarno on jedini i sve samo za njega a mi ostali samo pride kao dio koda da mu ne bude dosadno...osjećam se kodirano ili kodeinski od sirupa za kašalj, nisam siguran.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.12.2024 16:22 (notloB).
15 godina
JozoOkidach kaže...

notloB kaže...
JozoOkidach kaže...

Kad sad razmislim, to uopće nije čudno razmišljanje za najbogatijeg čovjeka na zemlji, jednom ga je usralo pa možda je stvarno on jedini i sve samo za njega a mi ostali samo pride kao dio koda da mu ne bude dosadno...osjećam se kodirano ili kodeinski od sirupa za kašalj, nisam siguran.

"Zajebana" je to dijagnoza. Sreca mu je da je tako bogat jer drugacije  bi bio pod kljucem kao opasnost po sebe i okolinu 

4 godine

Da nije tako bogat o njemu ne bi niti pisali.

Btw. hvala vam na palcu dolje na moj neutralan komentar. 

15 godina
JozoOkidach kaže...

Da nije tako bogat o njemu ne bi niti pisali.

Btw. hvala vam na palcu dolje na moj neutralan komentar. 

Da je komentar neutralan nebi bilo palceva.

Posto komentar emitira muskov kult licnosti ( osobno misljenje je "zajebana dijagnoza" ) time palac dolje, koje od mene dobiju inace svi kultovi licnosti. 

Sa druge strane palac gore od clanova kulta muskove licnosti.

Treba daljnje/prostije obrazloziti? Clanovima kulta muskove licnosti redovito nije lako objasniti niti jednostavne stvari, nekada cak niti to da su clanovi 

p.s. ima jako pouno bogatih o kojima se ne pise, i oni nastoje da tako i bude. Sa druge strane imas muska koji zeli "iskakati iz pastete". I jedni i drugi imaju svoje razloge. Samo bogatstvo nije to sto vecinu motivira da "pisu" o njemu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.12.2024 11:41 (konjRR).
3 mjeseca
Bome i ja sam pobro palčeva dolje ali za sarkazam.
Mislio sam da je netko popratio pa da shvati humor ali eto.

Elon je na X mreži postavio glupi komentar da duboka država dolazi po njega i da on ne započinje kavge nego ih završava 💪
Dali samo rajca svoje fanove ili je samo izbačen iz videoigrice pa zato žuga 😉

Ima li kakav način da na forumu označiš nešto da je sarkazam. Kolegi gore sam dao palac gore zato što sam shvatio njegov komentar kao zajebanciju ali zapravo tako nekako Elon i gazi.
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.12.2024 23:32 (Sirotanovic).
17 godina

Evo jedna nekromantija, ovo je meni epska tema, treba na gusle deseterca posvećenog Elonu Delonu sačiniti nekako

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice