Eliza Wakes Up: robot s emocionalnom inteligencijo

poruka: 7
|
čitano: 1.635
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Eliza Wakes Up: robot s emocionalnom inteligencijo".
16 godina

Zamisli, laštiš joj karoseriju a ona ti podvali šit test i zaključi da nisi alfa muškarac

0 0 hvala 0
15 godina

Pa kad je jailbrejkaju i instaliraju software za slobodne aktivnosti... ugase emocionalnu inteligenciju, a uključe spremanje kuće, kuhanje i pranje suđa... pa onda novi skinovi (90/60/90 ili 120/120/120, kako ko voli)... bidna Eliza, na*ebala si...

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.1.2025 15:23 (Punti).

1 0 hvala 0
4 godine

Iskreno, Eliza me malo ponašanjem i reakcijama asocira na djevojku s posebnim potrebama.

1 0 hvala 0
16 godina
Re: Eliza Wakes Up: robot s emocionalnom inteligen
Eric Prydz kaže...

Iskreno, Eliza me malo ponašanjem i reakcijama asocira na djevojku s posebnim potrebama.

slažem se

dapače, primjećujem trend guranja infatilnosti kao nekakvog poželjnog ženskog ponašanja

16 godina

robot s naočalama. Pola milje a ne vidi dobro.. preskačem..

(G)jokaCRO ingame.. Im too old for this shit (TM)
Moj PC  
1 0 hvala 0
3 mjeseca
Zanima me ima li kakvih oralnih funkcija, mislim priča li smije li se, zijeva li.
I dali ima neku IP zaštitu, smije li na kišu ili ako se nešto slučajno prospe po njoj.
8 mjeseci
Sirotanovic kaže...
Zanima me ima li kakvih oralnih funkcija, mislim priča li smije li se, zijeva li.
I dali ima neku IP zaštitu, smije li na kišu ili ako se nešto slučajno prospe po njoj.

A što bi se trebalo prosipati po njoj, slučajno?

JK
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice