Vrijedna svake lipe.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bome i zaslužili su tužbu, tko bi nju htio gledati na kutiji za neki primijum TV.
Mene je vise "sokirala" ova recenica:
"...pojedini korisnici navode da bi televizor kupili upravo zato što se na kutiji nalazi fotografija pjevačice."
I loša reklama je dobra reklama
!
ATJ Lučko
Mene je vise "sokirala" ova recenica:
"...pojedini korisnici navode da bi televizor kupili upravo zato što se na kutiji nalazi fotografija pjevačice."
Fakat je obična guska,
ona bezveze tuži umjesto da se zahvali Samsungu na besplatnoj promociji.Ionako je več pomalo izlapjela i dosadna, pada joj popularnost zato ona tuži da bude u medijima tu je kvaka.Godine uzimaju svoje+servis lica i operacije, fučkaj ga sad pa s mjeseca se vidi je radi servisiranja otišlo na lošije.
Skok šest godina u nazad, a hebiga godine idu i servisiranje lica večinom bez ikakve potrebe.
Na kraju če imat više štete nego koristi od ovakvog tužakanja, a Samsung realno neče niti osjetit da se išta dogodilo.
Na kraju če imat više štete nego koristi od ovakvog tužakanja, a Samsung realno neče niti osjetit da se išta dogodilo.
otprilike kao što u najvećem broju slučajeva prođu pojedinci kad se suprotstave kompanijama bez lica
čestitam, vlastita mizoginija te pretvorila u branitelja korporacijskog bezobrazluka, koji potječe iz uvjerenja da 'oni' mogu što hoće
Ne kužim da jedna takva kompanija ne dogovori aranžman za korištenje lika i djela, nebitno koliko je ova popularna ili ofucana, da su nekog s ceste uslikali vjerojatno bi taj tražio pinku pa bio to i Arif Heralić. Sad u doba AI-a koriste mahom generirane ljepotice/ljepotane, a ako hoće poznatu facu za očekivati je sklapanje aranžmana.
Slušam samo kvalitetan rock, hard rock, može i dobar rap.
Ne znam ni jednu pjesmu te lipojke.
Ne pišem ovo kao samohvalu, već kao moj dio preporuke mladima što slušati.
Strah me pustiti jer se bojim da pjeva kak i izgleda.
hahaha
Ne znam kakva je sad, godine normalno čine svoje, ali cura je na početku karijere bila baš bombončić, a i prvi hit joj je bio jednako prekrasan
. Zaboravljate da iza svih takvih planetarno megapopularnih osoba-brendova stoje specijalizirane agencije, odvjetnički uredi i čak čitave moćne institucije poput filmskih ili glazbenih kompanija s njihovim autorskim pravima i neumoljivom logikom vlastitog astronomskog profita, pa gospođica Lipa vjerojatno niti nema puno veze s čitavom pričom, osim što je možda na par mjesta pošarala dno nekih papira s puno sitnog teksta, koje su joj raznorazni predstavnici iz tog biznisa poturili pod nos, što joj je i u opisu radnog mjesta ako i dalje misli plaćati režije za vilu s bazenom u Malibuu, Beverly Hillsu ili gdje već
.
Za tvoju informaciju, postoje i:
- kvalitetne cajke
- kvalitetna klasična muzika
- kvalitetan zabavni pop
- kvalitetan čobanski rock
Ovo što ti preferiraš je po meni više stvar ukusa nego kvalitete. 
- kvalitetne cajke
- kvalitetan zabavni pop
Reci u Srbiji da slušaš "kvalitetne CAJKE" i popiškit će te, jer je taj izraz njima smiješan i uvredljiv.
Napisao sam da slušam samo "kvalitetan" rock i kvalitetan hard rock, što znači da postoji i loš.
Moj ukus je kvalitet.
Za tvoju informaciju, postoje i:
- kvalitetne cajke
- kvalitetan zabavni pop
- kvalitetne cajke? izgubio si me. Moze primjer ili pojasnjenje? hvala.

Poslusao. Svaka cast. Nikada prije prijovicku cuo u zivotu. Samo nekako ovo mi ne zvuci na cajke kojih se sjecam onda nekada sto su pustali "vani".
Ovo mi vise zvuci kao neki obicni radio pop nesto neznam ni sam. I tu dolazimo do jedne vjecne rasprave. Moze li ta vrsta muzike se uopce nazivati necim kvalitetnim. Ako mogu spice girsl i back street bojs onda definivno moze i ovo ali ako ne e onda nemoze ni ovo. To je meni istovrsna kategorija proizvoda. Kako napraviti da se proda/slusa. Sve ostale je nevazno. I tu mene izgube. 
p.s. sad se sjetio u biti prva pjesma je country, onaj zenski. na to me najvise podsjeca. 
Ne kužim da jedna takva kompanija ne dogovori aranžman za korištenje lika i djela, nebitno koliko je ova popularna ili ofucana, da su nekog s ceste uslikali vjerojatno bi taj tražio pinku pa bio to i Arif Heralić. Sad u doba AI-a koriste mahom generirane ljepotice/ljepotane, a ako hoće poznatu facu za očekivati je sklapanje aranžmana.
Samsung je itekako znao šta radi,
imaju i oni pravne stručnjake i sigurno su se savjetovali prije ljepljenja njezine slike.To je Samsung napravio namjerno, ionak nitko normalan ne kupuje TV zato kaj je gore slika nekakve pevalje itd.
Sve se svodi na vizualno ili video,
ili sve ostalo je nebitno ili bez video promocije ili spota i skupe eskapade imaš nula bodova.Ljudi gledaju video+nju eventualno, pa se po tome procjenjuje popularnost, realno mjuza je totalno sporedna.
Uzmi ovaj video kao primjer, mora se priznati da je vrlo originalan s obzirom na način kako je snimano ili produkcija.
Samsung je itekako znao šta radi,
imaju i oni pravne stručnjake i sigurno su se savjetovali prije ljepljenja njezine slike.To je Samsung napravio namjerno, ionak nitko normalan ne kupuje TV zato kaj je gore slika nekakve pevalje itd.
Sve se svodi na vizualno ili video,
ili sve ostalo je nebitno ili bez video promocije ili spota i skupe eskapade imaš nula bodova.Ljudi gledaju video+nju eventualno, pa se po tome procjenjuje popularnost, realno mjuza je totalno sporedna.
Uzmi ovaj video kao primjer, mora se priznati da je vrlo originalan s obzirom na način kako je snimano ili produkcija.
Nisam slusao, posto i sam kazes da je muzika tu sporedna, ali sam "prevrtio" video i izgleda veoma "genericno". 
Ubit će ih AI za dvije godine s produkcijom i s aranžmanima, a pravit će im i spotove.
Ne mogu zapamtiti ni jednu melodijsku liniju od tih pjesmuljaka, dočim od Alicie Keys mogu, a spot mi ej bolji, priča priču, glazba je top, iako nije rock.
Poslušaj

Ne izgleda generično,
jer ono što vidiš u realnoj praksi ne postoji ili nije izvedivo bez teške upotrebe CGI điđabiđa.CGI nikad nije bio jeftin, a dalje sve ovisi o ideji tko šta hoče ili da li je to spreman i platiti.
Pogledaj opet, možda si prebrzo prevrtil pa nisi skužil da su crveni i plavi zapravo iste osobe fino zamješane u jednom kadru.
Za kraj primjer iz 1998 godine, nekome i ovo možda izgleda generično ali jok nije ako vrlo pažljivo pogledaš video.Taj video je košta jedan milijunček dolara, ništa čudno za prilično mali ili krači CGI posao iz daleke 1998 godine.

Ne izgleda generično,
jer ono što vidiš u realnoj praksi ne postoji ili nije izvedivo bez teške upotrebe CGI điđabiđa.CGI nikad nije bio jeftin, a dalje sve ovisi o ideji tko šta hoče ili da li je to spreman i platiti.
Pogledaj opet, možda si prebrzo prevrtil pa nisi skužil da su crveni i plavi zapravo iste osobe fino zamješane u jednom kadru.
Za kraj primjer iz 1998 godine, nekome i ovo možda izgleda generično ali jok nije ako vrlo pažljivo pogledaš video.Taj video je košta jedan milijunček dolara, ništa čudno za prilično mali ili krači CGI posao iz daleke 1998 godine.
Kaze jednom Cameron, mislim, da cemo uskoro film vise placati onaj dio koji je sniman "u stvarnosti" nego onaj dio koji je CGI. Kaze to prije 20+ godina.
Ponavljam sve na tom spotu je odradeno bolje, ljepse i ranije. Originalan po nicem, koreografija meh. Koga uveseljava blago mu se i super je da uveseljava ikoga.
Mislis na "matrix" efekt? Grijesis ako mislis da je upotreba nekog efekta sama po sebi impresivna. Imepresivna je tek ako je upotrijebis efektno.
Takoder grijesis ako mislis da cijena necega govori ista o istom osim cijene.
Osobno najimpresivnije mi je kada se sa "malo" postigne "puno". 
Najbolji primjer toga je za snimanja Tenet filma. Kad su izračunali koliko bi ih koštao CGI da se zrakoplov zabije u zgradu i da to izgleda odlično, onda su za manje novca kupili Boeing 747 i zabili ga u pravu zgradu 🤯
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS