Društvena mreža Truth Social legalizirala insajder

poruka: 14
|
čitano: 1.561
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Društvena mreža Truth Social legalizirala insajder".
18 godina

Novo dno za Trumpa i škvadru koja će ga bezrezervno braniti.

Ono kad baš nikako nemaš srama...

Gledam te!

6 1 hvala 1
18 godina
Re: Društvena mreža Truth Social legalizirala insa
Cim izade iz Bijele Kuce ide dozivotno na robiju.
11 godina

Što god tko rekao, Trump je najiskreniji predsjednik ikad.

Čovjek je otvoreno diktator, otvoreno naočigled se koristi svojom pozicijom radi stjecanja materijalne koristi, a sada otvoreno kaže "platite mi pa ću vam reći kakve ću odluke donijeti da znate kada i u što uložiti"

Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina

Čemu služi njima onaj 25. amandman? Jer ako na ovoj spodobi ga ne upotrijebe mogu si sa cijelim onim svojim ustavom guzicu obrisati a u koji se tako kunu. Lik sa svojom klikom se doslovno sprda sa svojim narodom pa i cjelokupnim svijetom a dok vidim da još ima hrpe debila koji ga podržavaju, nemam riječi. Truth social, ma da, koje li ironije da tako nazove mrežu a dnevno izgovori pedesetak laži.

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
Moj PC  
5 0 hvala 1
6 godina

Lik se bori za malog ćovijeka :'D

3 0 hvala 0
18 godina
Veliki Brat kaže...

Teško je uopće naći riječi, pa bi ja to radije počeo zvati da smo čvrsto na dnu samo je ono prepuno govana i svaki bijedni trenutak naše egzistenicije naiđemo na drugo govno. 

Početi ćemo cijeniti druge američke predsjednike jer se bar nisu (odveć, previše, suviše i odviše) pačali u baš sve. 

Vrijeme je linearno, pa tako i shvaćamo događaje, pa je teško pojmiti, razumijet, shvatit, suosjećat se, osjećati, analizirati kad se sve dešava u jednom trenutku - od katastrofe zdravstva i školstva, preko katastrofe humanitarne pomoći, besmislenog rata, ponovnog uvođenja kolonija, insider trejda, a od nekidan i ukidanja zakona o zaštiti životinjskih vrsta i aktivnog pokušaja ukidanja zakona koji je ljudima omogućivao da sami mimo izvršne vlasti tuže korporacije za ekološka zlodjela.

Ono, lik je uspio u 20 mjeseci (među ostalim) postati gori zlikovac od onih u dječijim filmovima kada pokušavaju spasiti vuka, ili onih u filmovima o Erin Brockovich ili o DuPontu, jebote i Steven Seagal je imao film o firmi koja je odlagala otpad u rudnik.

Čekam da se otkrije:

- da godišnji provodi tako da proslavljenog pisca zatoči u kolibu i onda mu macolom lomi gležnjeve.

- da mu se majka preziva Fratelli

- da Stantz zamisli njega kad im Gozer kaže da zamisle oblik uništavača

- da je on u Zavjetnom kovčegu 

- kad fax isprinta skicu Keysera Sozea da je to njegov mugshot

- da u Mt. St. Helen kuje prsten

- da u novoj sezoni Harry Pottera anagram bude ovakav:

- da mu je omiljeno vino Chianti, a omiljeni prilog fava beans.

I najgore 

- da mi je ćaća jer se zovem Luka, a moj nick je Skyw unatrag 

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
18 godina

https://bsky.app/profile/atrupar.com/post/3mseiwmkrva2f

George Bush (i otac i sin), Dick Cheney, Donald Rumsfeld, Reagan i Kissinger sjede za stolom (svi znamo da nisu mrtvi, Jackson pjeva u kutu, Elvis radi sendviče, sve u Area 51), gledaju ovaj video i pitaju se: čekaj, cijelo vrijeme se moglo ovako?

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
Moj PC  
3 0 hvala 1
6 godina
I sve demokratske nacije demokratski plješću.
Umjesto da odbacimo dolar, mi financiramo njihov safari po cijelom svijetu, činimo ih jačima tako da onda i nas mogu čim bolje ucjenjivati i iskorištavati.
17 godina
wyks kaže...

.. gledaju ovaj video i pitaju se: čekaj, cijelo vrijeme se moglo ovako?

-nixon tavom (iz mizerije) lupa glavu, vrišteći 'zašto sam dao ostavku..!!?!' ..

.. što nas dovodi da 'carevi' ne trebaju odlaziti s trona za života, bolje kad naprosto umru iz bilo kojeg razloga, poticaja.. ili ćemo imati trumpek-28, što je prvo ponudio kao vic, no on s vicevima nema veze, nije on misterbean, on je 'ćaća' .. (lukeov..) :))

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
20 mjeseci
" https://bsky.app/profile/atrupar.com/post/3mseiwmkrva2f "

""We're stealing like nobody's ever seen before."

Gnjusno da gnjusnije ne može biti! I cijeli svijet šuti ali Rusija i Putin svima trn u guzici!

Jesu li bacili molitvu iznad Štrumpa prije napada na Venezuelu kao što su za napad na Iran.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
18 godina
Sirotanovic kaže...
" https://bsky.app/profile/atrupar.com/post/3mseiwmkrva2f "

""We're stealing like nobody's ever seen before."

Gnjusno da gnjusnije ne može biti! I cijeli svijet šuti ali Rusija i Putin svima trn u guzici!

Jesu li bacili molitvu iznad Štrumpa prije napada na Venezuelu kao što su za napad na Iran.

Jedan od komentara ispod:

Pillage is a war crime punishable by US law. 18 USC 2441. The forcible exploitation of the natural resources of a sovereign nation. Keep that in mind for when the trials start.

Kad Trump umre budem napravil vatromet i festu, svi ste pozvani.

6 godina
Ne krade Trump. Kradu US of A. Kad Trump umre ništa se neće promijeniti osim debilnih izjava. Možda ni to ako Hesgeth ili neki slični sjednu na tron.
17 godina

sve se to radilo i prije, samo kaj su ostali bili pametniji pa su to radili preko proxya i daleko iza ociju javnosti. Ovo sad kaj imaju je psihicki nestabilna osoba kojoj konce vuče onaj koji mu dublje ude u šupak. Svi koji misle da taj radi nesto u sluzbi naroda je teska moroncina, u USA se to odavno vise ne moze, a kad bi se i probalo, vjerojatno bi te snasla crna sudbina. 

Moj PC  
0 0 hvala 1
18 godina
Veliki Brat kaže...

sad ce ti Aldo objasnit zasto si u krivu

gurtna giržtna gužni žnorda gižnu žertir gžerdu žinar gurdaž žarpar ženar žednu žena
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice