Ne znam jesam li to ja glup i ograničen, ali snalaženje u svim tim identitetima postalo je skoro nemoguće. Priličan kaos.
Dostupna je jedinstvena aplikacija Microsoft Teams
- poruka: 7
- |
- čitano: 3.128
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne znam jesam li to ja glup i ograničen, ali snalaženje u svim tim identitetima postalo je skoro nemoguće. Priličan kaos.
Microsoft je to poprilično zakomplicirao. Mi smo imali hrpu problema sa teamsom kada bi zbog projekata nas klijenti pozivali u svoje grupe. Ne možeš se ulogirati, kaže nisi dio organizacije, pa krivi mail, pa mail nema pristup, pa nisi ovo nisi ono. Milijun komplikacija. Ja se sa svojim poslovnim mailom ne mogu ulogirati u azzure od microsofta jer kaže da nisam u organizaciji 😅 a unutra sam kao administrator, i onda mi netko mora resetirati password i onda nekako uspijem ući. Kaos.
Microsoft je to poprilično zakomplicirao. Mi smo imali hrpu problema sa teamsom kada bi zbog projekata nas klijenti pozivali u svoje grupe. Ne možeš se ulogirati, kaže nisi dio organizacije, pa krivi mail, pa mail nema pristup, pa nisi ovo nisi ono. Milijun komplikacija. Ja se sa svojim poslovnim mailom ne mogu ulogirati u azzure od microsofta jer kaže da nisam u organizaciji 😅 a unutra sam kao administrator, i onda mi netko mora resetirati password i onda nekako uspijem ući. Kaos.
Aha, klasika. Mislim da o MS accountima i što se događa s njima više ni MS ništa ne zna.
Potpuno su se pogubili.
... kaj ... hoćete reči da su se tu i administratori i hakeri pogubili
... kaj ... hoćete reči da su se tu i administratori i hakeri pogubili
za administraciju je poprilican nightmare. u mojoj firmi za upise sate koristimo neki microsoftov crm rijesenje. da vidis ux-a i katastrofe.
prije par mjeseci sam izgubio pristup i supportu je trebalo citavih 5 dana da mi ponovo osposobe pristup.
a sam teams je takodjer smece jednostavno, posebno poredeci sa Slackom.
popravili su oni dosta stvari, desavalo se prije neko iz tima mi pise nesto, dodje mi notifikacija na telefonu, tek minut-dva kasnije stize poruka na desktopu.
upload slika je jako sporo. najgore kad u isto vrijeme pises nekome i trebas u medjuvremnu ubaciti sliku da dodatno pojasnis, a slika nikad da se uploada.
MSN Messenger je bolje funkcionirao od ove abominacije za koju više ni sam Microsoft nije siguran koliko iteracija ima, u koju svrhu se koja od njih koristi i sl.
A pokraj čitavog tog cirkusa imaju i Skype za kojeg više i ne znam čemu uopće služi?